fbpx

Russer kæmpede sig i land, da sejlbåd gik på grund - se tv-indslag

Inkluder i Newsletter: Ja

En lystsejlerbåd stødte sent tirsdag aften på grund på stranden ved Lyngvig Fyr. Der var kun én person ombord, som reddede sig i land, fortæller TV MIDTVEST i deres nyheder onsdag.

Alarmcentralen modtog anmeldelsen ca. klokken 23.30, og politi og redningstjenesten i Hvide Sande blev sendt til ulykkesstedet.

Sejleren viste sig at være en russisk statsborger, der var blevet overrasket af vindforholdene.

- På det tidspunkt var han både nedkølet, omtumlet og med skrammer i ansigtet, så derfor blev der hurtigt tilkaldt en ambulance, fortæller Simon Skelkjær, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi til tv-stationen.

Den russiske sejler, der havde søgt hjælp hos nogle tyske sommerhuslejere, blev indlagt til observation. Han er dog siden blevet meldt uden for livsfare, og båden er blevet bjerget fra vandkanten på foranledning af strandfogeden i Hvide Sande.

I nyhedsudsendelsen oplyser politiet, at sejleren har fortalt, at han var på vej fra Sverige til Spanien, hvor han ville krydse Atlanterhavet til USA. Men vindforholdene ud for Lyngvig Fyr bragte ham til et uheldigt møde med den danske vestkyst. Han har nu søgt asyl i Danmark.
Kilde: TV MIDTVEST




Seneste nyheder

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Sejlads i det nye klima






Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *