fbpx

Fisker overlever i en kummefryser 11 dage på havet - se video

Inkluder i Newsletter: Ja

En fisker overlevede mirakuløst efter at have flydt i en fryser i havet i 11 dage uden mad og vand.

44-årige Romualdo Macedo Rodrigues fra Brasilien sejlede i en 23 fod træbåd fra Oiapoque i Amapa-staten i det nordlige Brasilien i slutningen af juli for at fiske ved øen Ilet la Mere ud for Fransk Guyanas kyst, da hans båd begyndte at synke.

Romualdo kan ikke svømme, så han klatrede ind i en kummefryser, han havde om bord.

Jeg troede, jeg ville blive angrebet af hajer, fordi der er masser af nysgerrige fisk på åbent hav, men jeg var mest bekymret over tørsten, fortæller han til de lokale brasilianske medier. Uden mad og drikke tabte han mere end 10 kg.

Efter 11 dage i kummefryserne på åbent hav blev han den 11. august opdaget af besætningen på en surinamsk båd, som trak den forkomne brasilianer op fra havet ud for Surinams kyst tæt på Fransk Guyana ca. 280 sømil fra, hvor hans båd var sunket.

Romualdo var dehydreret og desorienteret, havde solstik og hans tøj var revet i stykker. – Dette køleskab er for mig Gud. Et mirakel, fortalte han lokale medier hjemme.

Ifølge politibetjent Luis Carlos Porto var den uheldige fisker meget tynd, afkræftet, blevet forbrændt af solen og fortalte videre, at han havde problemer med synet på grund af overdreven varme, salt og lys på havet, men han var i godt humør og allerede i bedring om end han blev varetægtsfængslet i 16 dage, fordi han ikke havde sit pas og andre dokumenter på sig, da han ankom til Surinam.

Først nu er historien sluppet ud til de brasilianske medier.
Kilde: uol.com.br