fbpx

Højskole og sejlklub slog sig sammen i sommerferien

Inkluder i Newsletter: Ja

Roskilde Festival Højskole og Roskilde Sejlklub har i fællesskab afholdt et sommerkursus med 16 sejlerinteresserede unge.

I fem sejlbåde har kursisterne været på tur ad Roskilde Fjord til blandt andet Gershøj og Herslev, hvor medinstruktør, formand for Roskilde Sejlklub, Normann Lindgaard Sloth, på Facebook beretter om sommerkurset, der løb fra 31. juli til 6. august:

På tredjedagen havde vi frisk vind, der gav hurtig og udfordrende sejlads til Gershøj - topfart 11 knob. Men de friske højskoleelever fra Roskilde Festival Højskole, har efter tre dages kyndig instruktion og masser af praktik, fuld styr på klubbens fire J80 både.

De sejlerinteresserede unge var indlogeret på Roskilde Festival Højskole under kurset og her modtog de også undervisning i sejlads af skolens daglige leder, Hans Christian Nielsen, ligesom der var flere medinstruktører og deltagelse fra Vikingeskibs-museet.

Kurset skal blandt andet vise, at sejle kan være et bæredygtigt alternativ til andre ferieformer, og hvordan man kan komme videre med at sejle efter kurset.

Link til yderligere info her.

Fotos i galleriet tyder på herligt vejr, og ganske god stemning, sådan. 


Galleri




Seneste nyheder





SailGP

Barselsvikaren - nu med fast job

Kort nyt

KDY Sharks på podiet i Portugal

Kort nyt

Museet for Søfart står til at miste millioner af kroner

Kort nyt

Træk en kajak i automaten på Rørvig Havn

Kort nyt

Sejlsportens store succes: Kvinderne stormer frem

Kapsejlads

Rindom topper verdensranglisten

Kapsejlads

Ocean Globe Race: 5.000 sømil uden varm mad og kaffe?

Kort nyt

Stærk duo overtager roret i KDY





Udvalgte artikler *