fbpx

Kom med om bord på skoleskibet Zar

Her i første uge af august holder skonnerten og skoleskibet Zar åbent skib, hvor der også er mulighed for at komme med på en sejltur. Der er åbent skib i dag, tirsdag fra klokken 12 til 14 og 15 til 17.

Turen går rundt om Kronborg og langs kysten, og byder undervejs på stor oplevelser, vind i håret samt mad og drikke, fortæller folkene bag Zar.

Du kan være med til at sætte og trimme sejl under sejladsen, eller hvis du bare vil slappe af, så kan man finde en god siddeplads og nyde det forhåbentlige gode sommervejr. Både børn og voksne kan sejle sikkert med. Turen udgår fra Helsingør Kulturhavn og varer ca. to timer.

Du støtter unge
Zar er 30 meter og bygget i Svendborg i 1942. Foreningen ”Skonnerten Zar” købte i 2021 skibet af privatmanden Henrik Frederiksen til en nedsat pris. I dag tilbyder skoleskibet Zar elever, som ikke får afsluttet folkeskolens afgangsprøve, en alternativ afslutning på folkeskolen, hvor de gennem ”maritim opdragelse” bliver klædt på til at begå sig i såvel samfund som uddannelsessystemet og på jobmarkedet. 

Billet købes via Zars egen webshop her.
Kort nyt

Aabenraa Sejlklub fejrer 100 års-jubilæum med kendt band

Kapsejlads

Øhavet Rundt melder klar for 52. gang

★ Tursejlads

★ Fjällbacka og Fjällbacka Skærgården - et 'must'

Kort nyt

Tall Ship: Her er de frivillige også i fokus

Surf

Waterz kan godt bruge flere hænder - er du frisk?

Kort nyt

Speedbåd i knibe på ukendt position

SailGP

Inviterer skoler til sejlads på Peblingesøen

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?