fbpx

Børnefamilie kæntrede i hjemmebygget 'båd'

Inkluder i Newsletter: Ja

En familie med forældre og fire mindre børn udløste en større alarm i Isefjorden ud for Ejby på Sjælland torsdag eftermiddag. To redningshelikoptere, to ambulancer og mandskab fra Lejre Brandvæsen blev mobiliseret med båd.

Kl. 16.50 blev en redningsaktion iværksat i fjorden ud for Ejby Havn, hvor en hjemmebygget båd med to voksne og fire børn var kæntret. Redningsbåd, helikopter, ambulance, brandvæsnet og politiet blev indsat for i redningsaktionen, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Det lykkedes alle børn som voksne at redde sig i land ved egen hjælp, og ingen personer som noget til. Familien, bestående af far, mor og fire børn i alderen fem-otte år, havde været ude af sejle, men var kæntret omkring 500 meter fra land på grund af høje bølger i fjorden. Fartøjet bestod af to kanoer bygget sammen med paller imellem, som en slags katamaran.

Kvinden og børnene var iført redningsveste, men den 34-årig mand havde ikke redningsvest på. Han blev sigtet for ikke at have medbragt en redningsvest til sig selv under sejladsen. Han vil høre mere fra politiet i sagen.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi og sn.dk

 









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *