fbpx

My Song genopstået i ’ClubSwan’ sortimentet

Related Articles: SuperYachten 'My Song' bjærget – se eksklusive foto
Inkluder i Newsletter: Ja

Super Yachten My Song blev tilbage i forsommeren 2019 tabt fra et fragskib, på vej fra USA med kurs mod Middelhavet. Den gude-smukke Super Yacht blev smadret i et total forlis, som betød at båden aldrig mere kom på vandet.

Bådmagasinet kunne den gang, som et af de første medier, bringe fotos fra vraget, da det blev løftet på land på Mallorca – se disse fotos under relaterede artikler.

Ny My Song
I sidste uge dukkede der pludselig fotos op – oprindelig afsendt fra Nautor Swan, af en mega sej ClubSwan 80. Selv om der er milevidt forskel i størrelsen, så føre den avancerede skrogfacon unægtelig tankerne hen på ClubSwan 36 - og den samlede ClubSwan 'flåde' består altså så i dag af: ClubSwan 36, ClubSwan 50, ClubSwan 80, ClubSwan 125

Ved nærmere eftersyn fremstod My Song navnet på hækken ganske tydeligt, og fra den danske Nautor Swan importør Top Yacht, forlyder det da også, at der er tale om samme ejer. Det er jo unægtelig en helt anden type båd, hvor My Song tidligere var udpræget luksus, så er den nye noget mere race-præget. Det skal blive spændende og følge den i 80-fods sekmentet, hvor konkurrencen er skærpet de seneste par år, hvor flere af de store nu ses 'ned-scaleret' til netop denne størrelse.

Vi lader ord være overflødige, og sender Jer kære læsere direkte videre til fotogalleriet - nyd det.




Seneste nyheder





Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!





Udvalgte artikler *