fbpx

My Song genopstået i ’ClubSwan’ sortimentet

Related Articles: SuperYachten 'My Song' bjærget – se eksklusive foto

Super Yachten My Song blev tilbage i forsommeren 2019 tabt fra et fragskib, på vej fra USA med kurs mod Middelhavet. Den gude-smukke Super Yacht blev smadret i et total forlis, som betød at båden aldrig mere kom på vandet.

Bådmagasinet kunne den gang, som et af de første medier, bringe fotos fra vraget, da det blev løftet på land på Mallorca – se disse fotos under relaterede artikler.

Ny My Song
I sidste uge dukkede der pludselig fotos op – oprindelig afsendt fra Nautor Swan, af en mega sej ClubSwan 80. Selv om der er milevidt forskel i størrelsen, så føre den avancerede skrogfacon unægtelig tankerne hen på ClubSwan 36 - og den samlede ClubSwan 'flåde' består altså så i dag af: ClubSwan 36, ClubSwan 50, ClubSwan 80, ClubSwan 125

Ved nærmere eftersyn fremstod My Song navnet på hækken ganske tydeligt, og fra den danske Nautor Swan importør Top Yacht, forlyder det da også, at der er tale om samme ejer. Det er jo unægtelig en helt anden type båd, hvor My Song tidligere var udpræget luksus, så er den nye noget mere race-præget. Det skal blive spændende og følge den i 80-fods sekmentet, hvor konkurrencen er skærpet de seneste par år, hvor flere af de store nu ses 'ned-scaleret' til netop denne størrelse.

Vi lader ord være overflødige, og sender Jer kære læsere direkte videre til fotogalleriet - nyd det.
Kort nyt

Aabenraa Sejlklub fejrer 100 års-jubilæum med kendt band

Kapsejlads

Øhavet Rundt melder klar for 52. gang

★ Tursejlads

★ Fjällbacka og Fjällbacka Skærgården - et 'must'

Kort nyt

Tall Ship: Her er de frivillige også i fokus

Surf

Waterz kan godt bruge flere hænder - er du frisk?

Kort nyt

Speedbåd i knibe på ukendt position

SailGP

Inviterer skoler til sejlads på Peblingesøen

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?