fbpx

Jakob Jensens Bådeværft i nyt interessant partnerskab

Mange af de danske jollesejlere kan nu glæde sig - Jakob Jensens Bådeværft er nemlig blevet forhandler af 29’er og 49’er - for OK og ICLA-joller fra Ovington Boats.

Samarbejdet vil dels bestå i forhandling af Ovingtons joller dels af en servicering af danske 9’er, ICLA og OK sejlere. Aftalen træder i kraft med det samme, og værftet vil være til stede ved både EM for 29’er i Rungsted og ved 49er / FX i Århus for at assistere sejlerne med reservedele og båd-arbejde. 

Jeremy Gale, medejer af Jakob Jensens Bådeværft, er meget glad. ”Jeg er ikke i tvivl om, at partnerskabet mellem værftet og Ovington vil sikre et stærkt service team, ikke kun for reservedele, men også med vores viden om reparationsarbejde og optimering af bådene. For os er Ovington det perfekte match” Jeremy kom i kontakt med Ovington under OL i Japan, hvor Jeremy var ansvarlig for de danske sejleres både.

John Mcafee fra Ovington Boats er enig “Jakob Jensen med deres kompetencer indenfor bygning, reparation og optimering af både er den bedste samarbejdspartner, vi kan få i Danmark. Vi ser rigtigt meget frem til et langt godt samarbejde”.

Jakob Jensens Bådeværft vil ikke alene være forhandler for Ovington, men også stå til rådighed for sejlerne omkring optimering og reparation af bådene.


Galleri
Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?