fbpx

I BÅD 578: Sløret er faldet - hvad med korruptionen i sejlsport?

Som i overskriften skrevet står, ferietid er = læsetid, og seneste udgave af Bådmagasinet #578 er på gaden i dag

Du får her på udgivelsesdagen - torsdag i uge 24, mulighed for at smugkigge på udvalgte artikler i #578 - husk - det er kun et udpluk af de 100 sider som det samlede magasin udgør. 

Magasinets abonnenter, som har oprettet deres dertilhørende profil-adgang, kan læse magasinet online - og måske det bedste ved dit login, du tager over 80 udgaver med på sommertur!

Vær også gerne opmærksom på, dit abonnement giver adgang til PLUS sektionen. Her finder du det enorme artikel-arkiv som gemmer på over 11.000 artikler, tilbage fra de glade Sejl & Motor samt BådNyt dage - vi kalder det 'Danmarks Maritime Rigsarkiv' - kun for abonnenter.

Inspirerende artikler i BÅD 578:

I serien om design, fortæller Øyvind Bordal hvorfor snuden vender på hovedet - et noget anderledes design har ramt de moderne både, men hvorfor? 

573 ishøj

Henrik Hansen har været på vandet med den nye RYCK fra Hanse Yachts. En sporty powerboat i tidens ånd, som med Mercurys nye V8 med 300 HK når en topfart på 42 knob. En power og hastighed som båden mestrer perfekt.  

Vindskift  

 

Sløret er faldet, skriver Øyvind Bordal i sin artikel om korruption i vores sport. Russiske penge - og dermed indflydelse er dybt integreret, også i Sejlsport - vi er selv dumpet i...! 

Mad om bordNoget mere fredeligt er det, når talen falder på Happymoms, der henter inergi af at sejle sammen. De ser alle sejlads som et fantastisk frirum i en travl hverdag. Hanne Høiberg har talt med de seje kvinder

ib kunøe

 

Sommerturen er nu rigtig tæt på. Udover at kunne læse om Dejlige Djursland, så finder du også Sommer Shopping - Mad om bord - samt gode råd til et godt havneliv, hvor der skal være plads til alle - lige som du kan læse om 'Dit anker er en ven i nøden'. Alle højaktuelle emner til dig og sommerturen. 

ORCA_nydreng_iklassen

 

De fleste nye sejler kender udfordringen - Plads til båden? Havnene er fyldt til bristepunktet. Hvad kan du selv gøre, for hurtigt at få en plads? Peter Brinch har talt med sejlere og havnemestre om problemet.
300 meter

I forrige udgave fik Sunbeam, under overskriften 'Man skal holde hvad man lover' - en over snuden af Morten Brandt - I den nye udgave har Henrik Hansen været på vandet med en Beneteau Oceanis 34.1 - lad os bare røbe, den slipper noget bedre fra vores vurdering 

Søsportens Sikkerhedsråd

 
De bliver mere og mere populære - selv herhjemme i vores lille andedam ser vi flere og flere af de store katamaraner. Værfterne oplever en guldalder og alle de store er med på vognen. Læs det noget overraskende svar Morten Brandt bringer - et svar fra ikke-sejler-kyndige om hvad de lige syntes om disse katamaraner...

Shopping

 

Spirit 111 - som skrevet står, moderne kunst med klassiske linjer - og om læ gemmer der sig teknologi på højt plan. Hvem skulle lige have troet det ?

573 julegaver

Noget mere nede på jorden - eller rettere sagt vandet, kommer vi med Smartliner Bass Boat 490. En fiks lille sag på vandet som kunne minde om en lille åben sportsvogn. 

Frauscher

  

Rigtig god læselyst...

Skulle du få lyst til at modtage Bådmagasinet, fast leveret 8 gange om året, kan du bestille dit abonnement her. Du får en 'smagsprøve, de første 3 udgaver for kun 149,- og du binder dig ikke...Dit abonnement giver også adgang til vores PLUS sektion her på sitet, PRØV DET I DAG.

 

 

 

 

 

 
Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?