fbpx

Bouwe Bekking - en populær herre

Related Articles: Bouwe Bekking bliver rådgiver for X-Yachts
Inkluder i Newsletter: Ja

For lidt over et år siden, kunne du her på Bådmagasinet læse, at en af verdens mest respektere hav-kapsejler - ja ligefrem ‘Volvo Ocean Race Legene’ Bouwe Bekking, blev tilknyttet X-Yachts i Haderslev - nu melder North Sails sig også som arbejdsgiver for den populære sejler.

North Sails er nemlig stolte af at kunne meddele, at Bouwe Bekking har tilsluttet sig North-brandet for at arbejde med loftets Grand Prix-afdeling. 

Bekking regnes for en af ​​verdens mest kompetent og erfarne sejlere. Den hollandsk fødte, men her- boende, sejler har deltaget i otte verdensomspændende kapsejladser, hans første var 1985-86 Whitbread om bord på Philipps Innovator og hans seneste som skipper for Team Brunel under Volvo Ocean Race 2014-15. Hans mange års erfaring har givet ham titlen  'Volvo Ocean Race Legend'.

Ud over erfaring fra de mega krævende havkapsejladser har Bekking også omfattende erfaring fra forskellige både. Bekking er seks gange verdensmester i flere klasser, og har vundet snesevis af europæiske og nationale titler. Hans navn er også efterspurgt inden for Superyachts, hvor han for nylig blev udnævnt til taktiker for J-Klasse båden Svea. - herhjemme behøver Bouwe ingen større præsentation...

"Bouwe er en ubestridt opinionsleder i vores sport," siger Ken Read, North Sails præsident. "Han er højt respekteret blandt sine jævnaldrende og et velkendt ansigt for det globale sejlerpublikum. Hans ekspertise er en stor fordel for North Sails og vores kunder. Som et resultat er Bouwe unikt positioneret til at tilføje øjeblikkelig værdi til vores forretning. Hans input vil spille en vigtig rolle i at sikre, at North Sails forbliver førende i vores sport."









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *