fbpx

Rock under broen: Politiet sender varsel - vil foretage søkontrol

Inkluder i Newsletter: Ja

Traditionsvis ligger mange både gratis for svaj under Rock Under Broen, som i år foregår under den nye Lillebæltsbro, Strandvejen i Middelfart over to dage - nemlig fredag d. 10. juni og lørdag d. 11. juni.

Politiet ønsker imidlertid at minimere farerne, når så mange både er sammenstimlede og vil ifølge Fyens.dk tage nye metoder i brug til at spotte overtrædelser på vandet og gør derfor opmærksom på, at droner kan komme i brug i forbindelse med søkontrollen.

- Vi er til stede både fredag og lørdag, og vi er nok også en smule mere til stede, end vi plejer at være. Vi samarbejder tæt med Sydøstjyllands Politi, som vi deler Lillebælt med, fortæller Henrik Strauss, der er politikommissær ved Fyns Politi til Fyens.dk.

Ved søkontrollen vil der være fokus på overtrædelser af søloven - overholdelse af hastighedsgrænser, spiritussejlads og at man har de nødvendige certifikater og forsikring til de fartøjer, man fører.

Politiet gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at bringe jetski i vandet i hele det området, hvor der er Rock Under Broen.
Kilde: Fyens.dk

001 rock under broen 









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *