fbpx

Rock under broen: Politiet sender varsel - vil foretage søkontrol

Traditionsvis ligger mange både gratis for svaj under Rock Under Broen, som i år foregår under den nye Lillebæltsbro, Strandvejen i Middelfart over to dage - nemlig fredag d. 10. juni og lørdag d. 11. juni.

Politiet ønsker imidlertid at minimere farerne, når så mange både er sammenstimlede og vil ifølge Fyens.dk tage nye metoder i brug til at spotte overtrædelser på vandet og gør derfor opmærksom på, at droner kan komme i brug i forbindelse med søkontrollen.

- Vi er til stede både fredag og lørdag, og vi er nok også en smule mere til stede, end vi plejer at være. Vi samarbejder tæt med Sydøstjyllands Politi, som vi deler Lillebælt med, fortæller Henrik Strauss, der er politikommissær ved Fyns Politi til Fyens.dk.

Ved søkontrollen vil der være fokus på overtrædelser af søloven - overholdelse af hastighedsgrænser, spiritussejlads og at man har de nødvendige certifikater og forsikring til de fartøjer, man fører.

Politiet gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at bringe jetski i vandet i hele det området, hvor der er Rock Under Broen.
Kilde: Fyens.dk

001 rock under broen 
Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?