fbpx

Kom til sommerkoncert i den smukke kulturhavn

Sommeren kommer til at summe af hygge, syde med madoplevelser og simre af stemningsfulde kulturoplevelser på Kulturværftet og i Toldkammeret i Helsingø. Hvad enten du er lille eller stor, ung eller ældre, dig selv eller sammen med flere, så er der masser af kulturelle oplevelser i vente.

Sejl til koncert i Kulturhavn Kronborg
Der er både nye toner og masser af nostalgi, når Kulturværftet i juni og juli byder på årets helt store udendørs sommerkoncerter på havnefronten i smukke Kulturhavn Kronborg. Lørdag den 18. juli kan man opleve de svenske pop-ikoner The Cardigans og album-aktuelle Tina Dichow. - To uger senere den 2. juli står Gasbox og Queen Machine klar til at forkæle publikum med udødelige hits fra lune Larsen og legendariske Queen. Helt unikt for disse koncerter er det muligt at sejle direkte ind til koncertområdet og opleve alle hitsne fra vandsiden.

Traditionsrige gårdkoncerter
I Toldkammergårdens intime og stemningsfulde atmosfærde, kan publikum glæde sig til et genhør med de traditionsrige gårdkoncerter. Hver torsdag i juli byder stærke artister inden for blues, garage, country og folk – bl.a. Kajsa Vala, Whole lotta bad boogie AC/DC JAM, Fastpoholmen, Melissa Inya samt Ginne Marker & Marianne van Toornburg.

Kreativitet for små og store
Sommeren igennem byder Billedskolen på et tætpakket program med kurser og workshops i alt fra familiekeramik til tegning og maling af dyr, natur og landskaber til mangafigurer og superhelte. 

Sanketure og madlavning
Naturens spisekammer byder på et væld af smagsoplevelser hele året rundt. Kom med på årstids-sanketure, som Toldkammerets Vild Mad-hold arrangerer i samarbejde med sankeinstruktør Mette Maulitz. Og er man interesseret i at lære lidt mere om madlavning, så kan man henover sommeren være med på Toldkammerets tilbagevendende korte køkkenkursus – ’Fælles om spisningen’ – der giver deltagerne køkken-hacks og -tricks.

Se alle aktiviteter her
Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?