fbpx

IQ-Foil: Dansk U21 europamester

Inkluder i Newsletter: Ja

Du kan ligeså godt lære og sige navnet - Johan Søe på IQ-Foil. Den Olympiske foilende surfklasse har netop afholdt deres Europamesterskab på Gardasøen, og det blev til et dansk EM-ungdomsmesterskab.

På den samlede resultatliste fremstår Johan Søe som bedste dansker på en flot nummer 21 ud af hele 154 startende. Det i sig selv er ganske godt gået, men når vi så kigger nærmere efter, så er det jo udelukkende voksne der er foran den kun 18-årige Søe fra Aarhus. Og for lige at sætte en tyk streg under, hvilket talent der her er tale om, ja så blev det til en prik for Søe i guldfeltets næstsidste sejalds, sådan.


Lærke Buhl-Hansen med for mange styrt

Flere danske IQ-foilere var tilstede på Gardasøen, hvor Mads Jeppesen også stak snuden frem, og præstere en førsteplads i en af sejladserne, og Lærke Buhl-Hansen, som præsterede så flot ved OL i Japan, har trods en beskeden plads midt i feltet ikke mistet lysten til at give den en skalle. Lærke Buhl-Hansen udtaler på Facebook, "EM bød på både gode og frustrerende momenter. Min første 1. plads i en slalom sejlads, en max fed bagbordstart foran hele feltet, men også lidt for mange styrt rundt på banen i løbet af uge. Der er massere ting at arbejde videre på, så når jeg lige har nydt et par fridage er jeg sulten efter at give den gas med træningen hen over sommeren." 

Dansk Brætsejler Organisation talte med Johan Søe, det videointerview får du lige her, samt link til den samlede resultatliste

I Aarhus afvikles kommende weekend Volvo Foiling Days 2022 - hvor alt der kan foile er samlet. Her har man - for at få så mange med så muligt, forlænget fristen for tilmeldse. Så sejler du enten Kite Foil, Wing Foil, Wind Foil, Moth eller A-Cat-klassen, eller kender du nogen der gør, og har lyst til at deltage, så kan du stadig nå at være med.

Link for tilmelding her


Galleri




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *