fbpx

Als Rundt - nu også med X-appeal...

Related Articles: X-Yachts’ Stradivarius: Okyalos vender hjem

Kapsejladsen Als Rundt i Sønderborg er et weekend-arrangement, som ikke kun byder på kapsejlads i smuk natur, men også hygge og social omgang med andre sejlere - den mulighed er X-Yachts ikke sene til at gribe, og inviterer til træf den 10. - 11. juni. 

Mød andre X-sejlere
I forbindelse med årets Als Rundt afholder X-Yachts nemlig træf for ejere af alle typer X-både. Service-folk fra værftet står klar til at give gode fif om bådene, og der er lejlighed til at møde andre X-ejere, se nærmere på andre både, og få nye ideer til udstyr, vedligehold og så videre. Der er med andre ord rig lejlighed til at ”sparke dæk”.

X-Yachts’ Stradivarius
I Sønderborg kan du også se Okyalos – X-Yachts’ Stradivarius, den mest avancerede båd X-Yachts nogensinde har bygget. Båden vandt VM i One Ton i 1990, og en af X-Yachts’ grundlæggere, Birger Hansen, har nu købt sin gamle kærlighed tilbage til værftet. Okyalos sejler også med i Als Rundt.

Se nye modeller
Vil du hellere bare slappe af end sejle Als Rundt, er der mulighed for at prøvesejle X-Power, se den nye X4³ eller bare nyde livet omkring smukke Sønderborg. Der er reserveret 30 pladser til X-Yachts, som fordeles efter først til mølle. Sønderborg Yacht-Club lover dog at der bliver god plads til alle.

Klik her for tilmelding til X-træf her

Klik her for tilmelding til Als Rundt her.

Program:

Fredag 10. juni

Mole-øl og livemusik ved Sønderborg Yacht-Club

Lørdag 11. juni
Als Rundt - hvis man har lyst. Racing eller familieklasse.
Festmiddag med hvid dug og musik i teltet.
Pris 280 kr. pr. kuvert.
Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?