fbpx

Visens Skib napper lige en sæson mere - et imponerende program

Inkluder i Newsletter: Ja

For over 2o år siden, i 2000 stak Visens skib for første gang til søs, og i år vil fribytterne på det kommende  sommertogt, for sidste gang give gratis koncert på havnen i den blå time – som altid i humoristisk sam- og modspil med hinanden, og ikke mindst med tilhørerne. 

Egentlig skulle det coronaforsinkede jubilæumstogt i 2021 have været deres sidste turné med Visens Skib, men de kunne alligevel ikke nære sig for at sejle ud en sidste gang i 2022, hvor sommerens glæder forhåbentlig kan nydes uden coronarestriktionernes snærende bånd og bind.

I 2022 ser besætningen frem til en forhåbentlig usædvanlig fredelig og solbeskinnet dansk sommer med meget sang og musik på havnekajerne. Tilhørerne opfordres til at medbringe godt humør, sangglæde og stole samt tæpper og paraplyer, hvis kulde eller regn truer.

Visens Skibs traditionsrige sommertogt besøger derfor - fra 30. juni til 30. juli 2022 hver dag en ny havn for at underholde gratis kl. 20.00 med danske sange og viser, medmindre vejret eller andre forhold forhindrer, at vi overhovedet kan nå frem til næste havn eller medfører, at vi ikke underholde udendørs med et ubeskyttet lydanlæg. 

Visens Skib er både en forening og det patenterede varemærke for et underholdende kulturpolitisk fremstød i form af en turné med gratis koncerter af høj kvalitet, som foregår på forskellige havne i de indre danske farvande.

Visens Skibs koncerter har til formål at fremme kærligheden til og brugen af vores fælles danske og folkelige vise- og sangskat.

Flere søforklaringer og ramsalte skrøner om Visens Skib kan findes på deres hjemmeside her

En koncert kan opleves på Youtube:


Galleri









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *