fbpx

Manage2sail: Helt unik mulighed - lær systemet at kende...

Inkluder i Newsletter: Ja

Er du blandt de mange frivillige som holder gang i forenings-danmark, i dette tilfælde sejlklubberne - så kan det være du lige skal læse lidt videre her.

Systemet du bare høre lidt nærmere om hedder Manage2sail. Det er et uundværligt 'værktøj' hvis du hjælper til ifm. et stævne i klubben - og der findes faktisk ikke nogen formel ‘uddannelse’ i systemet!

Det har en gruppe fra KDY gjort noget ved. De har ganske enkelt (nok ikke så enkelt endda, red.) udarbejdet et kursus, som bliver åbent for alle.

Lørdag den 2. april kan du dygtiggøre dig, og skærpe færdighederne i dette - ja som nævnt, uundværlige 'værktøj'.

Formål 
Med kurset er at uddanne stævneledere og relevante frivillige til at kunne opsætte nye stævner og udnytte Manage2Sail til at varetage de funktioner der er nødvendige til lokale, regionale og internationale stævner, samt kunne udregne resultater for entype-både, round robin og handicap udregninger samt ikke mindst opsætte og udregne resultater i forskellige præmiekategorier. 

Hvem er du? 
For dig, der gerne vil hjælpe med at afvikle kvalitetsstævner på alle niveauer. Du er f.eks en forældre eller selv en aktiv sejler, der gerne vil give en hånd med af og til. Det kræver ingen specifikke forudsætninger at deltage, men lidt kendskab til kapsejlads er en fordel. 

Der er afsat god tid - fra kl. 8:30 til 18, så vi skal da love for man får noget for de beskedne kr. 350,- det koster at deltage. For prisen er inkl. morgenkaffe, frokost, eftermiddags snacks og afsluttende suppe samt kursusmaterialer. Det kan vist ikke gøres billigere...glemte lige at skrive, der er maks. plads til 20 deltagere, ud fra devisen 'først til mølle...' så det gælder om at få gang i tastaturet. 

Læs mere om muligheden her.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *