fbpx

Ny & nem løsning til fjernovervågning og kontrol

Inkluder i Newsletter: Ja

Raymarine har netop lanceret ”YachtSense Ecosystem”, en overvågningsløsning om bord og offshore, der giver bådejere nem kontrol over udstyr, og båden via en app på mobiltelefonen.

Med appen kan man tilføje nye enheder om bord, konfigurere og ændre bådens profil, sikkerhedskopiere og overføre waypoints, overvåge instrumenter og NMEA2000-sensorer, modtage advarsler, se motorinfo og der er mulighed for at få besked, hvis båden flyttes ud af et defineret område.

Raymarines mobilapp forvandler også en mobilenhed til en funktionel Axiom-fjernstation, der giver brugerne mulighed for at streame og styre kortskærmene fra hvor som helst om bord.

Dertil kommer ”YachtSense Link”, som er en ny router designet til at holde sejlere forbundet via 4G / LTE bredbånd, lokale Wi-Fi-netværk og integration af Raymarine-enheder. Med appen og YachtSense Link kan sejlere fjernovervåge systemer om bord, styre elektriske enheder og synkronisere med Raymarines navigationssystemer, mens de er på farten.

Tredje ben i den digitale lancering fra Raymarine er forbindelsen til det prisvindende ”YachtSense Digital Control”, hvor sejlere kan fjernstyre og overvåge flere elektriske enheder. Aktiver lænsepumper, kontrollere lys, overvåge tanke og brændstofniveauer: Alt dette er muligt med Raymarine-mobilappen og YachtSense Ecosystem integreret.

- Vores YachtSense Ecosystem tilbyder en tilsluttet bådløsning for alle bådejere, udtaler Gregoire Outters, Raymarines Vice President og CEO, og slutterr "vores Axiom-ejere kan drage fordel af den nye Raymarine-app, og YachtSense Link-routeren vil holde dem forbundet til ekstern fartøjsovervågning. Og for vores OEM-bådbyggere er YachtSense Ecosystem en omfattende og skræddersyet digital kontrolløsning, der giver nye bådejere problemfri kontrol over og overvågning af båden, både ombord og eksternt."

Læs mere om nyheden her.