fbpx

J/70 miljøerne – meget mere end sejlads

Inkluder i Newsletter: Ja

Flere og flere sejlklubber og sejlere i Danmark er i de seneste år kommet med på den så gode J/70 bølge. Det giver liv og glade dage til lands og til vands. Udover udviklingsarbejde og aktiviteter, følger også et univers af vidensdeling.

Sailing Innovation Lab, som formidler og distribuerer mange af J70-bådene, arrangerer også Sejlsportsligaen, Youngsters, Blue Brothers og WOW. Det er her hvor bådene blandt andet bruges, og ellers er de også efterhånden rundt i mange af landets havne.

Udover at være distributør og fortaler for J/70-bådene, så gør Sailing innovation Lab også hvad de kan for at stå for at udvikle miljøet på bedst mulig vis. Med et bådskøb, køber man sig også ind i et miljø af dedikerede sejlere i alle former og vidensdeling omkring bådene.

Vidensdeling og pro tip
Første skud på stammen af mere elektroniks vidensdeling er mindre videoklip med bådsmand Rasmus Slabiak. I videoerne guides bådsejere og sejlere til hvordan de kan opsætte deres J/70 på bedst mulig vis, og på den måde komme godt fra land.

De to videoer er blot de første i rækken af materiale der kommer fra Sailing Innovation Lab.

Hvis man vil lære mere om J/70-båden, prøve en tur, høre om midler til køb/leje eller andet afvikles der informationsdag d. 6. marts i Aarhus. Her er alle inviteret og tanken er, at man skal komme og blive inspireret, møde andre klubber, få materiale man kan dele med sin hjemby og meget mere. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - og læs mere om arrangementer her. (ekstern pdf, red.)

Se de to første videoer her: