fbpx

Rungsted Sejlklub får endelig deres eget klubhus

Related Articles: Rungsted Sejlklub får nyt klubhus
Inkluder i Newsletter: Ja
På sidste kommunalbestyrelsesmøde i 2021, besluttede en enig kommunalbestyrelse i Hørsholm kommune, at yde tilskud til et midlertidigt klubhus på Rungsted Havn, til de klubber på havnen, der ikke havde nogle
faciliteter. 


Rungsted Sejlklub havde i næsten ni år ikke haft et klubhus, og begejstringen over udsigten til en løsning på de store udfordringer det giver for klubbens medlemmer, var naturligvis stor - da flere medlemmer var mødt op for at tage i mod.

Som tidligere omtalt her på Bådmagasinet, så er det nye klubhus placeret tæt ved den eksistereden beding, og ved bro 8 hvor klubbens både ligger. Medlemmerne skal altså kun gå få meter fra det nye klubhus, som med åbne døre kommer til at danne rammen om en lang række aktiviteter.

Chef for Rungsted Sejlklubs Sejlerskole Rasmus Poulsen har set frem til denne dag, da klubhuset kommer i brug med det samme. “Vi har 23 elever i sejlerskolen der starter den teoretiske undervisning til duelighedsprøverne nu. Der er run på og venteliste, så det er bare med at komme i gang. Når vi kommer et par måneder længere frem, vil klubbens erfarne og kompetente instruktører igangsætte den praktiske del der handler om at lære praktisk sejlads på vandet. Vores ambition at skabe dygtige sejlere så endnu flere kan opleve hvor fantastisk en dag på vandet kan være.” - og Rasmus Poulsen fortsætter “med mange aktive medlemmer, er det fantastisk at vi nu har adgang til gode fysiske rammer.

"Vi kommer til at åbne vores døre med klubaftner, foredrag, undervisning og selvfølgelig når der er behov for at få skiftet tøj og drukket kaffe efter nogle timer på vandet. Klubhuset er blevet en realitet i kraft af et godt samarbejde med Hørsholm Kommune og Rungsted Havn. Vi ser frem til at byde alle interesserede velkomne ved vores officielle åbning til foråret”  slutterr Simon Christensen der er bestyrelsesmedlem i Rungsted Sejlkub.

rungstedsejlklub klubhus
Onsdag eftermiddag blev Rungsted Sejlklubs nye klubhus løftet på plads. Foto: Søren Øverup / Bådmagasinet









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *