fbpx

BÅD 575: Dyre elektroniske søkort: Omlæg afgifterne

Inkluder i Newsletter: Ja

En ny, og længe ventet udgave af Bådmagasinet udkommer i morgen torsdag. Som abonnent modtager du det med posten disse dage, og du kan allerede nu læse det med dit login i PLUS.

Her får du som sædvanlig mulighed for lige at smugkigge på udvalgte artikler i den nye udgave, og så opfordrer redaktøren i sin leder, til at omlægge forhadte afgifter - måske ikke nogen tosset ide, da eksisterende sjældent bliver fjernet helt.

Prisen på magasinet har, grundet voldsomme stigninger i tryk- og distributionsomkostninger ikke kunne holdes i ro, men til gengæld kan du som ny abonnent, starte op på et yderst favorabelt Introtilbud - læs mere her. Vær opmærksom på, med et abonnement følger retten til din helt egen profil, hvor du i PLUS finder artikel-arkivet, samt udgaver af magasinet helt tilbage fra 2015. Som abonnent får du også adgang til at handle i det mega store 50-års arkiv, som gemmer på over 11.000 artikler, tilbage fra de glade Sejl & Motor samt BådNyt dage. 

Lige nu får du et udpluk, af de mange dybdegående artikler som findes i Bådmagasinet 575.

BÅD 575:

Damerne først. Bådmagasinets journalist Hanne Høiberg satte formanden for Dansk Sejlunion Line Markert i stævne. Line ser meget gerne flere kvinder i sejlsport. Læs det dybdegående interview, som også kommer forbi undersøgelsen 'Kvinder i Sejlsport' 

573 ishøj

 

Vi har skrevet om det før - danske elektroniske søkort ER verdens dyreste. Det kan være svært at forstå (og acceptere) at sejlerne skal straffes på den måde, når danske landkort er gratis. Vi ser nærmere på hvad det skyldes, og kommer faktisk med et - syntes vi selv, godt forslag til hvordan pengene kan skrabes hjem, UDEN sejlerne endnu gang skal holde for.

Vindskift

 

Hvor stærkt må du egentlig sejl hvor du lige befinder dig? Der dukker jo ikke et byskilt op til søs, og mange steder findes fartbegrænsninger - men ved du hvor det er du finder ud af hvor hurtigt du må sejle? Vi ser på hastigheder til søs...

Mad om bord



Kom med om bord på Nordships seneste flagskib - 570 DS. Imponerende dansk bådebygger håndværk når det er bedst. Pengene - dem taler vi ikke så meget om, men de skal være der.

ib kunøe

 

Undgå at sejlturen ender med en grundstødning - byg viden på dit speedbådskørkort.
ORCA_nydreng_iklassen

 

First 36 - det bliver sejlads på en helt ny og let måde. Det er målet at den skal kunne plane allerede ved syv m/s. 

300 meter

En ægte multifunktion-cruiser, som du kan ændre med få snuptag. Egner sig til alt, fra sjov speedbådssejlads til fiskeri og fuldblods cruiser til dag- og weekendture.

Søsportens Sikkerhedsråd

 
Der er endnu to år til det går løs - men kampen er i fuld gang. Få alt hvad du behøver at vide, for at følge med i det fascinerende AC 'cirkus' - det handler om penge, mange penge...

Shopping

 

Penge, det er også hvad der skal til for at financiere drømmebåden. Vi har talt med vores financieringsekspert som giver gode råd om hvordan du får råd.

573 julegaver

FLID serverer smarte løsninger - sådan skal havnene holde Coronaen for døren, og så kan du læse om HVOR stort potentialet egentlig er for sejlerturismen.

Frauscher

Knarr Team: I anledningen af årets IKC-mesterskab har vi set nærmere på Knarr' og klassen bag. Vidste du at de trækker lod om bådene, når mesterskabet skal afvikles?

Lis

  

Rigtig god læselyst...skulle du få lyst til at modtage Bådmagasinet, fast leveret de 8 gange om året magasinet udkommer, kan du bestille dit abonnement her

 

 

 

 

 

 




Seneste nyheder





Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *