fbpx

Lasse Wulff Hansen vinder solo-klassen i Talisker Whiskey Atlantic Challenge - se video

55 dage, en time og ni minutter brugte danske Lasse Wulff Hansen på at ro alene over Atlanterhavet. Han kom i mål i lørdags, efter at have roet fra La Gomera, en af de kanariske øer, til Antigua i Karibien. Dermed blev han den første dansker nogensinde til at gennemføre den bedrift. Og ikke nok med det – Wulff Hansen vandt også sin klasse i racet.

Tredje gang – første gang alene
34-årige Lasse Wulff Hansen har deltaget to gange tidligere, som del af hold med henholdsvis to og fire medlemmer. Denne gang ville han altså gøre det alene – i konkurrence med tre andre singlehand-roere.

”Det har været virkelig hårdt”, fortæller han, ”jeg har været tæt på kollaps flere gange, og har savnet min familie meget. Det er noget helt andet at være alene der ude, og stå med det hele selv – det har givet anledning til mange refleksioner. Man kommer til at se meget indad i en sådan situation. De to forrige ture er intet sammenlignet med det her. Jeg er også forbløffet og overvældet over modtagelsen her i Antigua”.

Modtaget af familien
Lasse Wulff Hansens kone Sanni Wulff Hansen, deres 14 måneder gamle datter og en bonusdatter modtog ham, da han kom i land. Hun har været en stor støtte, fortæller han, blandt andet ved at lægge dokumentation fra turen på Instagram – se her.

Se det på Youtube her:


 

 


Galleri
World Sailing

Populært stævne på vej mod rekord

Sejlsportsliga

Sailors for the Sea: Endnu en platin-pris til dansk stævne

Havne

Alternativ til klapning: Ny teknik testes i Marina City

Singlehand

Golden Globe Race: Førte med 900 sømil, da bølgen ramte

Havne

Sommerjob på Svendborg Havn?

Udvalgte artikler *