fbpx

Dansk Søredningsselskab fremlægger åbent og gennemsigtige regnskabstal

Inkluder i Newsletter: Ja
I 2021 havde DSRS (Dansk Søredningsselskab, red.) indtægter på i alt 6.037.550 kr. alt inkl. det er en imponerende, og mere end en fordobling ift. 2019-tallene - ikke færre end 91 procent af de midler kommer fra medlemernes indtalinger. Syv procent kommer fra donationer, mens to procent kommer fra Tipsmidlerne.
 
Formand Steen Wintlev-Jensen, siger i den forbindelse, "Når over 90 procent af vores midler årligt kommer fra medlemmerne, er det tydeligt, at uden alle de frivillige og jeres medlemskaber, ville vi i DSRS ikke kunne opretholde de pt. 12 operative redningsstationer, vi har i Danmark i dag. Hele 61 procent af de indsamlede midler bruges på at drive redningsstationerne, udgifter til redningsbådene mv. Dertil kommer udgifter til husleje, telefoner, drift af sekretariatet og ikke mindst henlæggelser, så vi hele tiden kan klare evt. uforudsete udgifter som nedbrud af en redningsbåd mv.
Vi effektiviserer også så meget vi kan, så de fleste midler bruges på at hjælpe sejlere i nød på havet – det er hele vores formål"
 

og Steen Wintlev-Jensen fortsætter, "Med flere end 900 operationer i 2021, er der mange gode grunde til at vi beder alle medlemmer - såvel eksisterende som nye, om at indbetale det nye års medlemskab nu, så vi kan leve op til den præstation i 2022. Vi forudser nemlig endnu et travlt år for assistancer, da flere sejlere og andre på havet ved, de kan trække på os i en nødsituation. Og så har vi ambitioner om at åbne endnu en redningsstation i 2022, så vi dækker Danmark endnu bedre. I DSRS har de også ambitioner om at øge informationsniveauet til alle medlemmerne – blandt andet via Nyhedsbreve og mere aktivitet på deres hjemmeside"

Det er altså den tid på året, hvor alle medlemmerne opfordres til at indbetale for det kommende års medlemskab af DSRS - er du ikke medlem endnu, kan vi kun opfordre dig til at blive det, og støtte de frivillige som gang på gang - utrætteligt hjælper til, når sejlere kommer i problemer. Her kan man virkelig tale om et overskueligt beløb, på kun 550,- / år kan have langt større værdi, hvis du får brug for hjælp.

For at gøre DSRS' brug af de indsamlede midler så gennemsigtig som muligt, kan du herunder i fotogalleriet, se en fordeling af, hvordan DSRS i 2021 brugte de midler som de modtog fra medlemmer, fonde, tipsmidler og donationer.


Galleri









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *