Flot støtte sikrer ny elmotor til Kanonjollen

Korsør KanonjolleLaug har modtaget et større tilskud fra Velux Fonden på 125.000 kroner. Sammen med et tidligere tilskud fra Trelleborg Fonden er det blevet muligt for lauget at indkøbe en elmotor til kanonjollen Corsør, der til sommer skal sejle passagerer rundt.

Ifølge kanonjollelauget vil en påmonteret elmotor på kanonjollen Corsør gøre det både nemmere og tryggere at sejle med passagerer som en del af besætningen. Det gør det samtidig muligt for passagererne at opleve, hvordan det er at manøvrere kanonjollen med sejl og årer.

I en pressemeddelelse skriver foreningen om de to bidrag: “De to tilskud vil være et væsentligt bidrag til vores bestræbelser på allerede til sommer at tilbyde disse sejladser for interesserede i og omkring Korsør, og derfor er vi meget glade for donationer og tilsagn.”

I 2020 uddelte Velux Fonden 314 millioner kroner.

Hvis man har lyst til at deltage i vedligeholdelsen og klargøringen af Corsør, kan man skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sende en sms til 4157 1299, så vil man løbende blive orienteret om de kommende planer for træningsture og begivenheder med Corsør.
Kilde: Sn.dk

 Kort nyt

Luksusyacht til små 4 millioner op i røg

★ Interview & Portræt

★ Nicolas fotograferer fra skyen

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen