fbpx

Job i den maritime branche? Flere 'skriger' på arbejdskraft

Inkluder i Newsletter: Ja

Der er kortere og kortere mellem jobopslagene i den maritime branche, og lige nu savner to virksomheder den rette person - så kender du én, eller går du selv og overvejer et skifte, så er her to muligheder som det kunne være du skulle se nærmere på?

Vest
Hos Quorning Boats i Skærbæk, har man brug for en kompetent og fleksibel chef til Serviceafdelingen, hvor jobbet blandt andet består i at koordinerer det daglige arbejde på serviceværkstedet og på havn med op/nedtagning af både samt til/afrigning - et område der i alt beskæftiger ca. 5 medarbejdere. Værftet i Skærbæk, som forøvrigt holder åbent hus i dagene 5. - 6. marts producerer de meget populære Dragonfly Trimaraner, som gennem de seneste mange år, har udviklet sig til noget vi godt tør kalde 'State of the art'...

Øst
Hos Tempo Bådsalg søger man også med lys og lygte efter den rigtige Bådsmand, og hos Tempo Bådsalg har du sjældent to dage, der er ens.
Du kommer til at arbejde i et fleksibelt serviceteam med mange forskellige og afvekslende opgaver. Bl.a. vedligeholdelse, reparationer, optagninger, vask, klargøring, levering og service på mere end 150 brugte og nye sejl- og motorbåde i mange forskellige størrelser og prisklasser.

cph boat show 2
Hos Tempo Bådsalg - som også huser Copenhagen Boat Show, søger man med lys og lygte efter den rigtige Bådsmand. 









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *