Sailserver redder dine Keep Sailing data

Den populære logbogs-app Keep Sailing lukker den 31. oktober i år, og allerede fra i dag - er der lukket for nye brugere og abonnementer kan ikke fornyes.

Men, folkene bag Keep Sailing har lavet en fin downloadfunktion, hvor du kan hente dine tracks og billeder, her får du data leveret i en såkaldt ."csv fil".

Hos Sailserver har man fået en del henvendelser fra flere brugere som ønsker at importere deres Keep Sailing tracks ind i Sailserver, hvilket nu er muligt.

- Du kan derfor i dag nemt importere dine Keep Sailing positionsdata direkte til din Sailserver konto – og mindes dine sejlture, lyder det i en udtalelse fra Sailserver. 

Hvis du endnu ikke har investeret i en Sailserver, så husk alligevel at hente dine data i god tid før Keep Sailing lukker, du vil altid senere kunne hente dem ind i Sailserver.

”Få mere ud af livet som sejler, det er hele idéen bag Sailserver, og det ville være så trist hvis de mange gode minder som i dag er dokumenteret i Keep Sailing skulle gå tabt – derfor har vi udviklet denne mulighed for at bringe positionsdata over i Sailserver” slutter idémanden bag Sailserver, Jørg Hansen.

keepsailingKort nyt

EYOTY: Danmark blandt de bedste i verden

World Match Racing Tour

Frederik Fomsgaard Bruun vil genoplive Match Race i Marselisborg

Kort nyt

Luksusyacht til små 4 millioner op i røg

★ Interview & Portræt

★ Nicolas fotograferer fra skyen

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen