I 2019 blev Rindom kåret - nu er OL guldvinderen nomineret endnu en gang

Related Articles: YEES - Anne-Marie Rindom kåret som verdens bedste

Anne-Marie har prøvet det før. Tilbage i november 2019 blev guld-fuglen fra Horsens kåret med titlen Rolex World Sailor of the year - altså ikke mindre end verdens bedste sejler.

Nu står hun der igen - i et eksklusivt selskab med blandt andre navne som, Martine Grael and Kahena Kunze og Hannah Mills and Eilidh McIntyre, på listen over de nominerede, hvor du kan være med til at stemme på Rindom. 

Selv om den sejrsvante Rindom efterhånden har vundet alt hvad der kan vindes i en Laser Radial - OL guld & bronze - VM og EM, og et utal af øvrige titler, så ændrer det ikke på den fantastiske måde og ydmyghed som Anne-Marie tackler populariteten på.

Til pressen udtaler Rindom: "Der er så mange sejlere, som har gjort det godt, og alle dem, jeg er nomineret sammen med, fortjener at vinde, siger Anne-Marie Rindom" og fortsætter: "Det har været et meget anderledes år og en meget anderledes forberedelse til OL. Derfor er det også en kæmpe anerkendelse af, at det lykkedes i en svær tid. Jeg er meget glad" slutter Anne-Marie Rindom som inden for kort tid skal sejle VM. Det bliver første gang siden OL i Tokyo at Rindom skal tilbage i konkurrence i Laser Radialen. 

Støt Rindom
Det er ikke kun en lukket jury som afgør hvem der skal kåres - du kan også være med til at præge resultatet. En offentlig afstemning indgår i afgørelsen, så støt Rindom, det ville da være fantastisk, hvis Anne-Marie lige nappede den anden gang i træk. I så fald vil hun være den første der har kunne benytte titlen over en tre-årig periode, da der på grund af pandemien, ikke blev kåret nogen i 2020.

Stem på Anne-Marie Rindom her

Den 2. december ved vi hvem der løber med titlen.