Anne-Marie Rindom kåret med ’Årets Sejlsportspræstation 2021’

Related Articles: Black Friday i Tokyo – men gule flag tæller ikke i Medal Race, GULD TIL RINDOM - GULD TIL RINDOM... , Nej nej nej - hvordan kunne det ske? Rindom dømt ude!, Reglerne spillede Rindom - og hendes træner et puds!

Anne-Marie Rindom blev lørdag hædret med Årets Sejlsportspræstation 2021.

Prisen får hun for sit OL-guld i Laser Radial-klassen under OL i Japan. En guldmedalje, hun sikrede på dramatisk vis efter to gule flag og tab af en hel del point i sidste kvalifikationssejlads inden finalen. De fleste læsere her på Bådmagasinet husker nok ganske tydeligt det drama vi var vidne til - hvis ikke, så læs gerne 'relaterede artikler'.

Det betyder rigtig meget for Rindom at få prisen, og hun udtaler i en pressemeddelelse - "Det er en stor anerkendelse af alt det arbejde, der ligger bag guldmedaljen og en kæmpe ære". Prisen blev uddelt med Columbus Marine som hovedsponsor, og foruden hæderen fulgte en check på 20.000 kroner. 

VM i Oman
Der er ikke tid til at hvile på laurbærerne for den garvede sejler. I slutningen af november begynder VM, og efter en lang pause fra Laser-jollen er hun tilbage i vante omgivelser.

– Jeg har sejlet mange andre både i de seneste tre måneder, og det har været rigtig fedt. Men nu nyder jeg at være tilbage i laseren, og jeg synes, det går godt. Man skal virkelig ikke undervurdere rutinen, og jeg nyder virkelig at være tilbage i faste omgivelser.

VM afholdes i Oman fra den 29 november til den 6 december.Kapsejlads

ILCA VM: AP oppe hele første dag

★ Test af sejlbåde

★ Test af Scandi 42: Moderne old fashion dækssalon cruiser

America's Cup

Alinghi's back - Bertarelli smider checken...

World Sailing

Kim Andersen: Anke mod frifindelse afvist

Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Udvalgte artikler *


Produktnyt