Udlejning i Juelsminde kommer igen i 2022

Der har været stor efterspørgsel efter at chartre sejlbåde gennem det tyske selskab Mola Yacthing, som over sommeren har haft ni både liggende i Juelsminde havn. 

Status lyder, at alle ni sejlbåde har været booket næsten hele sommeren og det gør, at bådene efter klargøring vil komme tilbage i 2022-sæsonen. Det skriver Jyske medier, som har talt med Mola Yacthings tovholder Kem Kaas.

- Vi kører med en fordeling på 65 procent tyskere og 35 procent danskere inklusiv et par nordmænd og en svensker, siger Kem Kaas.

Han fortæller, at det typisk er børnefamilier, der chartrer både. Blandt de danske kunder har en pæn del været sjællændere, men også nordjyder har også taget turen til Juelsminde for at leje båd.

- De har været rigtig tilfredse med at sejle ud herfra. Tyskerne er jo lidt ligeglade med at køre bil. De har en lidt længere tur herop, men slipper så for at sejle ud af Flensborg Fjord og miste en sejledag. Her er de på ferie med det samme, siger Kem Kaas.

Mola Yachting har haft ni sejlbåde i størrelsen 34 fod til 46 fod i Juelsminde fra april og sæsonen ud. Den seneste tid er bådene blevet sejlet til Tyskland, hvor de skal serviceres og gøres klar til 2022-sæsonen. 
Kilde: Jyske Medier

 Kapsejlads

ILCA VM: AP oppe hele første dag

★ Test af sejlbåde

★ Test af Scandi 42: Moderne old fashion dækssalon cruiser

America's Cup

Alinghi's back - Bertarelli smider checken...

World Sailing

Kim Andersen: Anke mod frifindelse afvist

Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Udvalgte artikler *


Produktnyt