Kunne du tænke dig at arbejde med sejlsport?

I KDY søger man nu hele to nye medarbejdere til klubbens team.

Den ene skal være KDYS nye centerleder i Rungsted med ansvar for Ungdomscenteret samt klubbens aktiviteter for voksne sejlere. Den anden stilling som klubben skal have besat, er den rette person til at være med til at udvikle og bygge videre på KDY’s foilende aktiviteter.

Centerleder jobbet
Du får ansvar for den daglige drift og udvikling af vores Ungdomscenter, samt administration og udvikling af vores aktiviteter i Sejlcenteret. Ungdomscenteret tæller knap 60 ungdomssejlere i alderen 8-20 år, 13 trænere, engagerede forældre og ugentlig træning i vores joller: Optimist, Zoom, Feva, 29’er og Waszp. Sejlcenteret består af en sejlerskole med over 70 elever, der tilbyder duelighedssejlads, fortsættersejlads, kapsejlads og instruktøruddannelse i vores J80’ere. Desuden er der en gruppe aktive kapsejladshold, der deltager i den ugentlige aftenmatch og så er der flere grupper af seniorer på 60+, der sejler i dagtimerne. 

Klik på billedet, og læs mere om jobbet. (pdf, red.)

kdy centerleder

Foil-coach
Med 8 stærkt engagerede unge Waszp sejlere og stor interesse for foiling, er Kongelig Dansk Yachtklub nu på udkig efter en motiveret og engageret Waszp træner, der vil være med til at løfte KDY’s foiling indsats til nye højder. Der er tale om 2-3 ugentlige træninger, hvor der skal være plads til træning for de dygtigste samt træning for de der gerne vil ind i klassen.

Klik på billedet, og læs mere om jobbet. (pdf, red.)

kdy foil