fbpx

Mekanisk løbehjul til lystsejlere - deltag i en spørgeundersøgelse...

Inkluder i Newsletter: Ja

Nu kan du hjælpe Rasmus, Liv, Oliver, Niels Erik og Anna, som vil udvikle et lystsejlerløbehjul. Gå til spørgeskemaet her - under artiklen.

En gruppe unge, der studerer Industrielt Design på 3. semester på Aalborg Universitet, har sat sig for at udvikle et handy transportmiddel til lystsejlere. Et transportmiddel, som kan være med om bord på båden og anvendes, når man går i land og har behov for at komme rundt i området.

- Opgaven til vores semesterprojekt lød på at designe et mekanisk løbehjul, hvor vi selv skulle finde en målgruppe. Hos os blev det lidt tilfældigt lystsejlere, fordi en af gruppens medlemmer havde været på sejlferie og havde oplevet store problemer med foldecykler. Samtalen blev ledt ind på transport og på pladsmangel, og herfra begyndte projektets retning så småt at vise sig, fortæller Anna Kieu Nguyen fra gruppen. 

Projektet afsluttes i januar 2022. I mellemtiden har de studerende brug for lidt input fra fritidssejlere, så hvis du har lyst til at hjælpe projektet på vej, kan du bruge linket herunder og dele ud af din viden og erfaringer.

Gå til spørgeskema









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *