Mekanisk løbehjul til lystsejlere - deltag i en spørgeundersøgelse...

Nu kan du hjælpe Rasmus, Liv, Oliver, Niels Erik og Anna, som vil udvikle et lystsejlerløbehjul. Gå til spørgeskemaet her - under artiklen.

En gruppe unge, der studerer Industrielt Design på 3. semester på Aalborg Universitet, har sat sig for at udvikle et handy transportmiddel til lystsejlere. Et transportmiddel, som kan være med om bord på båden og anvendes, når man går i land og har behov for at komme rundt i området.

- Opgaven til vores semesterprojekt lød på at designe et mekanisk løbehjul, hvor vi selv skulle finde en målgruppe. Hos os blev det lidt tilfældigt lystsejlere, fordi en af gruppens medlemmer havde været på sejlferie og havde oplevet store problemer med foldecykler. Samtalen blev ledt ind på transport og på pladsmangel, og herfra begyndte projektets retning så småt at vise sig, fortæller Anna Kieu Nguyen fra gruppen. 

Projektet afsluttes i januar 2022. I mellemtiden har de studerende brug for lidt input fra fritidssejlere, så hvis du har lyst til at hjælpe projektet på vej, kan du bruge linket herunder og dele ud af din viden og erfaringer.

Gå til spørgeskemaKapsejlads

ILCA VM: AP oppe hele første dag

★ Test af sejlbåde

★ Test af Scandi 42: Moderne old fashion dækssalon cruiser

America's Cup

Alinghi's back - Bertarelli smider checken...

World Sailing

Kim Andersen: Anke mod frifindelse afvist

Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Udvalgte artikler *


Produktnyt