Nu åbner Danmarks 'maritime rigs-arkiv' - over 11.000 artikler...

Her på redaktionen har vi på det seneste oplevet stor interesse for gamle artikler - nok mest gamle bådtest, hvor nye ejere af ældre både finder det interessant, at læse hvad der en gang blev skrevet om deres 'nye' båd. Interessen har været så stor, at vi har valgt at gøre noget ved muligheden for at læse de gamle artikler.

Helt unikt arkiv
Så, nu kan du som abonnent altså komme helt tæt på en unik samling af maritime artikler, som har været udgivet de seneste 50 år i BådNyt og Sejl & Motor. Arkivet er ganske unikt, lige som denne mulighed vi tilbyder her, i følge vores kendskab - ikke er set mage i andre medier? 

Over 11.000 artikler findes på listen, søgbart i alfabetisk orden. Artiklerne vil blive leveret på mail, som scannede pdf’er, og køb af disse artikler, vil foregå via din profil, som du har mulighed for at tilknytte dit abonnement. 

‘Vi har taget en del stikprøver, som umiddelbart ikke viser nogle huller, men vi tager forbehold for manglende sider i de mange blade’  udtaler magasinets nye ‘rigsarkivar’ som vil ekspedere bestilte artikler én gang om ugen. 

Eksklusivt for abonnenter
Du skal altså være blandt magasinets trofaste læsere - om det er som e-abonnent, eller modtager af vores trykte udgave, for at få adgang til at handle. Det hele foregår nemlig over din profil. 

Intet af arkivet er elektronisk, så der ligger en del manuelt arbejde bag hver ekspedition, hvorfor et ekspeditionsgebyr på kr. 50 opkræves pr. artikel. En intropris på kr. 25 gælder dog året ud. 

Skriv i søgefeltet tryk på 'Søg' (vigtigt, ikke kun trykke retur, red.) - og en oversigt vil dukke op. Kun din fantasi sætter grænsen - se eksempler herpå i nedenstående galleri. 

Rigtig god fornøjelse. Kort nyt

Luksusyacht til små 4 millioner op i røg

★ Interview & Portræt

★ Nicolas fotograferer fra skyen

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen