Boss'n går i land - se hans tre halsbrækkende stunts

Efter knap 20 år med fremme i de store internationale kapsejladser, tager Alex Thomson skridtet og går i land. Han vil således ikke være at finde blandt de startende ved næste Vendée Globe i 2024.

Jeg har været med i tæt på 20 år, deltaget i fem udgaver af Vendée Glob, og jeg føler mig yderst privilegeret - det har været en fantastisk rejse, og jeg er taknemmelig over det samarbejde vi har haft med vores sponsog HUGO BOSS.

Betyder ikke stop
Alex Thomson går i land, for at hellige sig mere tid til familien, så det betyder altså ikke et stop for det at have med sejlsport at gøre, og Thomson vil, som vi ser det her fra redaktionen, altså indtage rollen som showcrew, når næste Vendée Globe bliver afviklet.

Stunt på stunt
Det lykkedes aldrig Alex Thomson at stå øverst på podiet - han var tæt på flere gange. De to seneste var ramt af materiel sammenbrud, og forrige gang en grundstødning af Thomson var faldet i søvn!

Udover at have skrevet sig ind i Vendée Globe historien, så har Alex Thomson og hans HUGO BOSS team også udført nogle halsbrækkende stunt. Ulasteligt klædt i en - ja, HUGO BOSS habit, har Thomson sprunget i vandet fra en svingkøl - gået op ad en mast, og kitesurfet, trukket op af hans båd, med linen fæstnet i toppen af masten. Alex Thomson har været guld værd for sin sponsorer - det kan der ikke herske tvivl om. 

Du får lige Alex' stunt herunder:Seneste nyheder
America's Cup

Alinghi's back - Bertarelli smider checken...

World Sailing

Kim Andersen: Anke mod frifindelse afvist

Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Kapsejlads

ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? 

Udvalgte artikler *


Produktnyt