fbpx

Mirabaud Yacht Racing Image: Afstemningen er åben - se super fede foto - og stem

Inkluder i Newsletter: Ja

Afstemningen er åben - 80 super fede fotos er udvalgt af den internationale jury, og nu kan du frem til 3. november, være med til at stemme. Hvilket fotos syntes du bedst om?

126 professionelle fotografer, repræsenterende 23 nationer, indsendte deres bedste fotos til 2021-udgave af Mirabaud Yacht Racing Image, og det er faktisk tæt på det samme antal som tilbage før pandemien, hvilket bekræfter arrangørerne at sejlsporten kom stærkt igen, ovenpå et svagt 2020, hvor meget blev aflyst. 

De fotos du kan vælge mellem, har primært fokus på Americas Cup, OL samt Vendée Globe - så alle er altså ikke 'skudt' i år.

To priser
På årets bådudstilling i Paris, Salon Nautic - fra 4. til 12. december kåres to priser. Mirabaud Yacht Racing Image - som er hovedprisen udvalgt af juryen, og så en pris udvalgt af ‘dig og mig’ - altså offentligheden, som kan stemme via linket nederst i artiklen. 

De fem medlemmer af den internationale jury, Jo Aleh (NZL), Gilles Martin-Raget (FRA), Glenn Ashby (AUS), Nicolas Mirabaud (SUI) og Anne-Cécile Turner (FRA) 

Klik her og gå direkte til det store galleri, hvor du kan stemme.

mirabaud yacht partnere

Bådmagasinet i fornemt selskab - mediepartner i Mirabaud Yacht Racing Image.












Udvalgte artikler *