Sejlerpigernes udfordringer: Hold hovedet koldt og mandens ego varmt

Mads Christensen er i byen med en munter foredragsaften der tager temperaturen på sejlerlivet.

Forfatter, foredragsholder og ’Blærerøven’ Mads Christensen er kendt under mange navne. Men han er også sejlerentusiast om en hals og tidligere ambassadør for Havnens Dag. Han ved derfor, hvad han taler om, når han fra den 1.- 4. november går på scenen i henholdsvis, Slagelse, Horsens, Nyborg og Skørping i et underholdende foredrag, hvor han i sjov og alvor tager pulsen på det danske sejlerliv.

- Man bliver tvunget ud i prøvende situationer, hvor man skal holde hovedet koldt og mandens ego varmt på én og samme tid. Man skal følge bådens bevægelser og samtidig holde tungen lige i munden. Ja, det kræver sin kvinde at være gift med en sejlermand. Og det – og meget mere – har Mads Christensen nogle fine observationer på, som nok skal få latteren frem, siger forretningsfører Leif Nielsen fra Danske Tursejlere, der står bag arrangementet.

Knækker koden
Mads Christensen bevæger sig i offentligheden med markante meninger. Et er dog uomtvisteligt: han har et godt øje for at spotte tendenser og sætte ord på dem – gerne med en kant.

- Sejlerne har alle nogle karakteristika. Noget der er særegent for en bestemt type sejlere. Det kan være noget bestemt udstyr, en bådtype, en måde at sejle og gebærde sig på. Og hvis du knækker koden, så er det både morsomt og tankevækkende at betragte. Ikke mindst kønsrollerne om bord er et studie værd. Og mon ikke jeg vil komme en del ind på lige det emne i mine foredrag, siger en veloplagt Mads Christensen.

FAKTA
Foredraget starter kl. 19.00 og slutter kl. ca. 22.00. Der serveres en dejlig forfriskning i pausen.

Deltagergebyret er kr. 100,-.  Billetter kan købes her (eksternt link, red.)

 Seneste nyheder
America's Cup

Alighi's back - Bertarelli smider checken...

World Sailing

Kim Andersen: Anke mod frifindelse afvist

Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Kapsejlads

ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? 

Udvalgte artikler *


Produktnyt