fbpx

Sejlerpigernes udfordringer: Hold hovedet koldt og mandens ego varmt

Inkluder i Newsletter: Ja

Mads Christensen er i byen med en munter foredragsaften der tager temperaturen på sejlerlivet.

Forfatter, foredragsholder og ’Blærerøven’ Mads Christensen er kendt under mange navne. Men han er også sejlerentusiast om en hals og tidligere ambassadør for Havnens Dag. Han ved derfor, hvad han taler om, når han fra den 1.- 4. november går på scenen i henholdsvis, Slagelse, Horsens, Nyborg og Skørping i et underholdende foredrag, hvor han i sjov og alvor tager pulsen på det danske sejlerliv.

- Man bliver tvunget ud i prøvende situationer, hvor man skal holde hovedet koldt og mandens ego varmt på én og samme tid. Man skal følge bådens bevægelser og samtidig holde tungen lige i munden. Ja, det kræver sin kvinde at være gift med en sejlermand. Og det – og meget mere – har Mads Christensen nogle fine observationer på, som nok skal få latteren frem, siger forretningsfører Leif Nielsen fra Danske Tursejlere, der står bag arrangementet.

Knækker koden
Mads Christensen bevæger sig i offentligheden med markante meninger. Et er dog uomtvisteligt: han har et godt øje for at spotte tendenser og sætte ord på dem – gerne med en kant.

- Sejlerne har alle nogle karakteristika. Noget der er særegent for en bestemt type sejlere. Det kan være noget bestemt udstyr, en bådtype, en måde at sejle og gebærde sig på. Og hvis du knækker koden, så er det både morsomt og tankevækkende at betragte. Ikke mindst kønsrollerne om bord er et studie værd. Og mon ikke jeg vil komme en del ind på lige det emne i mine foredrag, siger en veloplagt Mads Christensen.

FAKTA
Foredraget starter kl. 19.00 og slutter kl. ca. 22.00. Der serveres en dejlig forfriskning i pausen.

Deltagergebyret er kr. 100,-.  Billetter kan købes her (eksternt link, red.)

 









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *