fbpx

Er DIF og DRs legende-kåring useriøs?

Inkluder i Newsletter: Ja

- Ja, hvis du spørger Rasmus Bech, journalist på Politiken, som ikke står tilbage for at kalde kåringen lørdag aften, af Århundredes idrætslegende via sms, som useriøs.

På politiken.dk kan du læse, at Rasmus Bech godt ved at han risikerer at fremstå som en sur gammel mand, der ikke rigtig følger med tiden, men manden stiller mange kvalificerede spørgsmål til formen der er valgt. 

"Det her drejer sig om at overskue 125 års idrætshistorie og måle præstationerne i deres samtid – og kende de betingelser, det danske samfund gennem årtierne gav sine atleter, når de skulle prøve deres formåen internationalt.

Og det skal nu vurderes og bedømmes på en sms-afstemning blandt dem, der tilfældigvis ser DR 1 i aften – og som ikke vælger at se ’Klovn’ på TV 2, ’Besserwisserne’ på News eller filmen ’Striptease’ på 3+. Eller som vælger et brætspil med familien. Kan det kaldes seriøst? Er det sagligt stærkt? Er det tilstrækkeligt til at blive Danmarks største sportsstjerne gennem tiden? Og skal der en ny kåring til, når DIF runder de 150 år og Tina Müller fylder 68?

Jeg synes, man burde nøjes med et gallashow, hvor man mindes de store stunder, de store navne hos mænd og kvinder. Og hvor man ikke skal vælge den ene frem for den anden."

På Bådmagasinet begynder vi nok også at optræde som sure gamle mænd, for Rasmus Bech har fuldkommen ret. Selvfølgelig stemmer fodboldspillere på en - ja fodboldspiller, alle håndboldspillere på Mikkel Hansen, og mon ikke tennisspillerne sender en SMS med WOZ, som Bech på fornuligvis for formuleret det, og jo - det gør de da naturligvis. Som Dan Ibsen meget tydeligt skrev i Bådmagasinets optakts artikel, ja så er vi ikke i tvivl. Paul Elvstrøm blev kåret for 25 år siden, og ingen har i den periode præsteret noget, der bare kommer i nærheden af denne legende, men SMS stemmer fra familien Danmark, vil med stor sandsynlighed ændre på det billede...men kære sejler - HUSK NU OG STEM. 

Læs Rasmus Bechs artikel på Politiken.dk i sin fulde længde her









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *