Er DIF og DRs legende-kåring useriøs?

- Ja, hvis du spørger Rasmus Bech, journalist på Politiken, som ikke står tilbage for at kalde kåringen lørdag aften, af Århundredes idrætslegende via sms, som useriøs.

På politiken.dk kan du læse, at Rasmus Bech godt ved at han risikerer at fremstå som en sur gammel mand, der ikke rigtig følger med tiden, men manden stiller mange kvalificerede spørgsmål til formen der er valgt. 

"Det her drejer sig om at overskue 125 års idrætshistorie og måle præstationerne i deres samtid – og kende de betingelser, det danske samfund gennem årtierne gav sine atleter, når de skulle prøve deres formåen internationalt.

Og det skal nu vurderes og bedømmes på en sms-afstemning blandt dem, der tilfældigvis ser DR 1 i aften – og som ikke vælger at se ’Klovn’ på TV 2, ’Besserwisserne’ på News eller filmen ’Striptease’ på 3+. Eller som vælger et brætspil med familien. Kan det kaldes seriøst? Er det sagligt stærkt? Er det tilstrækkeligt til at blive Danmarks største sportsstjerne gennem tiden? Og skal der en ny kåring til, når DIF runder de 150 år og Tina Müller fylder 68?

Jeg synes, man burde nøjes med et gallashow, hvor man mindes de store stunder, de store navne hos mænd og kvinder. Og hvor man ikke skal vælge den ene frem for den anden."

På Bådmagasinet begynder vi nok også at optræde som sure gamle mænd, for Rasmus Bech har fuldkommen ret. Selvfølgelig stemmer fodboldspillere på en - ja fodboldspiller, alle håndboldspillere på Mikkel Hansen, og mon ikke tennisspillerne sender en SMS med WOZ, som Bech på fornuligvis for formuleret det, og jo - det gør de da naturligvis. Som Dan Ibsen meget tydeligt skrev i Bådmagasinets optakts artikel, ja så er vi ikke i tvivl. Paul Elvstrøm blev kåret for 25 år siden, og ingen har i den periode præsteret noget, der bare kommer i nærheden af denne legende, men SMS stemmer fra familien Danmark, vil med stor sandsynlighed ændre på det billede...men kære sejler - HUSK NU OG STEM. 

Læs Rasmus Bechs artikel på Politiken.dk i sin fulde længde herSeneste nyheder
America's Cup

Alighi's back - Bertarelli smider checken...

World Sailing

Kim Andersen: Anke mod frifindelse afvist

Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Kapsejlads

ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? 

Udvalgte artikler *


Produktnyt