Raymarine - nu med mere skarphed og kontrol

Raymarine offentliggjorde tidligere på måneden tilgængeligheden af Raymarine LightHouse™ søkorts-kartografi, der giver ny klarhed og kontrol til navigation på vandet. Desuden vil kunder til LightHouse søkort opnå øget bekvemmelighed og forbedrede muligheder for køb og levering af produkter via den nye Raymarine Chart Store og RayConnect mobilapp.

Nye Raymarine LightHouse søkort er udformet fra pålidelige, officielle hydrografiske kilder – de samme data, der bruges af maritime fagfolk. LightHouse søkort tilbyder Raymarine brugere et nyt niveau af klarhed, tilpasning og detaljer, hvilket gør det nemt at identificere, navigere til og udforske destinationer på land, fiskesteder og andre interessepunkter (POI).

LightHouse søkort, der er udviklet til både fritids- og professionelle formål, giver kaptajner mulighed for at skifte mellem en officiel søkortspræsentation i regeringsstil eller en informationsrig fritidsorienteret visning af søkort. Kaptajner kan også vælge mellem fire farvepaletter til søkortene, der er optimeret til stærkt sollys, dagslys, tusmørke og nattetid. Raymarine brugere kan også drage fordel af et LightHouse Premium-abonnement for at få adgang til løbende søkortopdateringer, et udvidet POI-bibliotek drevet af Marinas.com og Reeds samt forbedrede satellitbilleder fra Mapbox.

En ny online Raymarine søkortbutik er tilgængelig via nedenstående link. LightHouse søkort kan også downloades på den nye RayConnect mobilapp, der er tilgængelig på enheder med App StoreTM og AndroidTM. Dette gør det nemt at købe LightHouse søkort, downloade opdateringer og synkronisere førsteklasses indhold med Raymarine Axiom®multifunktionsskærme (MFD'er) og Raymarine Element™ekkolod-/GPS-skærme.

"Vores nye LightHouse søkortskatalog giver sejlere et spændende, kraftfuldt og sofistikeret nyt valg til navigation på vandet," siger Gregoire Outters, General Manager for Raymarine-brandet hos FLIR - og fortsætter "Tilgængelige premium funktioner forbedrer yderligere navigationsoplevelsen, tilføjer ubegrænsede søkortopdateringer og grafisk udbytterige oplysninger om POI og detaljerede satellitbilleder, som alle leveres problemfrit og on demand via internet- eller mobile enheder.”

Nye LightHouse søkort er nu tilgængelige med købet af alle nye Axiom+ MFD'er. LightHouse søkortkataloget kan også købes separat på chartstore.raymarine.com der starter ved 145,00 GBP/145,00 EUR og omfatter dækning af søkort for hele landet, tidevand og animerede strømme. Som et introduktionstilbud vil køberne også modtage et gratis et-årigt LightHouse Premium-abonnement, hvilket gør det muligt for dem gratis at have glæde af yderligere funktioner.
Kilde: Raymarine, pressemeddelelseKort nyt

Luksusyacht til små 4 millioner op i røg

★ Interview & Portræt

★ Nicolas fotograferer fra skyen

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen