fbpx

Årets 'Yacht Racing Image' - du kan stadig nå at være med

Related Articles: Mediepartner i Mirabaud Yacht Racing Image

På tirsdag, den 5. oktober - er der deadline, hvis du ønsker at deltage i ‘Mirabaud Yacht Racing Image of the year’ prisen.

Alle, såvel professionelle, teamfotografer, bureauer eller blot fritidsfotografer kan deltage, og det handler denne gang om fotos taget fra den 7. oktober 2020 og frem til dags dato. 

Så har du et eminent sejlsportsfoto liggende på din computer, så send det dog ind. Her på redaktionen kan vi mindes en del vi har set det seneste års tid, som burde få chancen...

Den officielle prisoverrækkelsen finder sted ved Paris International Boat Show den 4. december, ved en ceremoni, som alle deltagere vil være inviteret til.

De 80 bedste fotos valgt af den internationale jury vil blive offentliggjort på Mirabaud Yacht Racing Image website den 14. oktober, så menig-mand kan stemme indtil den 14. november. Hvert billede vil blive beskrevet sammen med en præsentation af fotografen.

Årets jury
For ordens skyld, kan vi nævne at årets jury består af Gilles Martin-Raget (FRA), Jo Aleh (NZL), Glenn Ashby (AUS), Anne-Cécile Turner (FRA) og Nicolas Mirabaud (SUI).

De detaljerede regler for at deltage kan du finde her. 

mirabaud image

Mirabaud Yacht Racing photo - støttet af de store anerkendte maritime medier. 


Galleri
Havne

Sikker gang i Haderslev 

Tursejlads

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

Kort nyt

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Teknik

★ Maritim elektronik blomstrer stadig

Kort nyt

Gammel tysker skal restaureres i Danmark

Udvalgte artikler *


Produktnyt