Bond - James Bond, sejler Spirit 46 i næste film

Spirit Yachts er igen officiel partner til den næste James Bond film NO TIME TO DIE, hvor forsalget til biograferne begynder i slutningen af september.

Daniel Craig, der spiller James Bond, ses i en Spirit 46. Bond har nemlig trukket sig tilbage som aktiv agent hos MI6, og nyder det afslappende liv ved Jamaicas kyster. Som vi sejlere allerede ved, så illustreres dette bedst ved at sejle rundt i en lækker båd.

Idyllen bliver dog afbrudt, da Bonds gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp.

- James Bond-filmene er en grundpille i britisk kultur, og vi er beærede over at fortsætte vores partnerskab med et så ikonisk mærke, udtaler Spirit Yachts CEO og designchef Sean McMillan.

Spirit Yachts 'partnerskab med James Bond-filmene begyndte, da en Spirit 54-yacht blev valgt til filmen Casino Royale fra 2006, hvor James Bond og Vesper Lynd kan ses sejle ind i Venedig om bord på en Spirit 54.

Spirits både er inspireret af de klassiske, elegante sejlbåde fra 1930'erne og er specialdesignet og bygget efter bestilling i Spirit's hovedkvarter i Suffolk på Storbritanniens østkyst. Spirit 46 er ingen undtagelse med sin elegante, klassiske profil.Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Kapsejlads

ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? 

Kapsejlads

Se de vilde Vegvisir Race Nyborg 2022 baner

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf skærper reglerne for adgang

Kort nyt

ARC-sejlere i kamp mod plastikforurening med droner   

Kapsejlads

TJV: Ultime-podiet på plads   

Kort nyt

Film: Sejleren, der aldrig forlod sin båd - premiere fredag

Udvalgte artikler *


Produktnyt