fbpx

Larsen Yacht Charter starter et int. agentur

Inkluder i Newsletter: Ja

Familien Larsen på Nordals, som dagligt driver Dyvig Bro på Als og Larsen Yacht Charter, skifter egne udlejningsbåde ud med et internationalt Agentur, som formidler både til udlejning. Går fra 10 udlejningsbåde til nu at formidle mere end 10.000 både - godt nok worldwide.

”Vi har nu i mange år beskæftiget os med udlejning af vores egne sejlbåde fra basen ved Dyvig Bro på øen Als, men har bestemt os for at ”sadle om” til at vi i stedet formidle udlejningsbåde i hele verden,” fortæller Bent Larsen, og fortsætter. ”En af grundene er den enorme efterspørgsels vi har på udlejningsbåde. Derfor har vi det seneste års tid, arbejdet på en ny hjemmeside, og sideløbende med har vi fundet professionelle samarbejdes partnere rundt omkring i verden, så vi på nuværende tidspunkt formidler over 10.000 både”.

”Vores nye agentur hedder Holiday at Sea. Her kan der lejes forskellige typer af både, f.eks. flodbåde, katamaraner, motorbåde og selvfølgelig sejlbåde. Alle de Charterbaser der er repræsenteret på vores hjemmeside, er professionelle udlejere og ikke private udlejere, og de er bestemt et besøg værd”, udtaler han.

Et af målene hos Holiday at Sea er at få flere personer ud at sejle, også dem som endnu ikke har stiftet bekendtskab med traditionel sejlads, til at afprøve denne form for ferie. Det kunne blandt andet være at leje en flodbåd som ikke kræver nogen sejler erfaringer, og på den måde henvender Holiday at Sea sig til et bredere kundesegment.

”Via vores mange års erfaring inden for bådudlejningsbranchen, mener vi at have den fornødne viden, så vi kan guide vores kunder i den rigtig retning og dermed skabe den kunde gode oplevelse. Det gør vi blandet andet ved at følge op på vores kunders oplevelse både før, under og efter deres rejse, ligesom vi også har direkte kontakt med de udlejningsbaser vi samarbejder med, så kunderne ikke står alene, hvis der skulle opstå noget uforudset. Så er vi klar til at hjælpe”, slutter Bent Larsen.

Holiday at Sea er et dansk Agentur som formidler sejlbåde, flodbåde, katamaranbåde og motorbåde i hele verden.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *