Larsen Yacht Charter starter et int. agentur

Familien Larsen på Nordals, som dagligt driver Dyvig Bro på Als og Larsen Yacht Charter, skifter egne udlejningsbåde ud med et internationalt Agentur, som formidler både til udlejning. Går fra 10 udlejningsbåde til nu at formidle mere end 10.000 både - godt nok worldwide.

”Vi har nu i mange år beskæftiget os med udlejning af vores egne sejlbåde fra basen ved Dyvig Bro på øen Als, men har bestemt os for at ”sadle om” til at vi i stedet formidle udlejningsbåde i hele verden,” fortæller Bent Larsen, og fortsætter. ”En af grundene er den enorme efterspørgsels vi har på udlejningsbåde. Derfor har vi det seneste års tid, arbejdet på en ny hjemmeside, og sideløbende med har vi fundet professionelle samarbejdes partnere rundt omkring i verden, så vi på nuværende tidspunkt formidler over 10.000 både”.

”Vores nye agentur hedder Holiday at Sea. Her kan der lejes forskellige typer af både, f.eks. flodbåde, katamaraner, motorbåde og selvfølgelig sejlbåde. Alle de Charterbaser der er repræsenteret på vores hjemmeside, er professionelle udlejere og ikke private udlejere, og de er bestemt et besøg værd”, udtaler han.

Et af målene hos Holiday at Sea er at få flere personer ud at sejle, også dem som endnu ikke har stiftet bekendtskab med traditionel sejlads, til at afprøve denne form for ferie. Det kunne blandt andet være at leje en flodbåd som ikke kræver nogen sejler erfaringer, og på den måde henvender Holiday at Sea sig til et bredere kundesegment.

”Via vores mange års erfaring inden for bådudlejningsbranchen, mener vi at have den fornødne viden, så vi kan guide vores kunder i den rigtig retning og dermed skabe den kunde gode oplevelse. Det gør vi blandet andet ved at følge op på vores kunders oplevelse både før, under og efter deres rejse, ligesom vi også har direkte kontakt med de udlejningsbaser vi samarbejder med, så kunderne ikke står alene, hvis der skulle opstå noget uforudset. Så er vi klar til at hjælpe”, slutter Bent Larsen.

Holiday at Sea er et dansk Agentur som formidler sejlbåde, flodbåde, katamaranbåde og motorbåde i hele verden.Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Kapsejlads

ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? 

Kapsejlads

Se de vilde Vegvisir Race Nyborg 2022 baner

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf skærper reglerne for adgang

Kort nyt

ARC-sejlere i kamp mod plastikforurening med droner   

Kapsejlads

TJV: Ultime-podiet på plads   

Kort nyt

Film: Sejleren, der aldrig forlod sin båd - premiere fredag

Udvalgte artikler *


Produktnyt