fbpx

BÅD 572: Ny udgave - med tips og råd til når båden skal på land

Inkluder i Newsletter: Ja

Lige præcis den her udgave, er en vi specielt har glædet os til at publicere - med de mange sider om et sejlerlandshold, som gjorde det forrygende ved OL i Tokyo - og ikke mindst forsiden.

Vi taler naturligvis selv her på redaktionen, om vi syntes det er en suveræn- eller bare flot forside - gæt selv hvad vi valgte at kalde denne her? Billederne fra OL, bringer minderne frem på nethinden, hvor hele nationen sad klistret til skærmen. Du får de eminente resultater genopfrisket her. 

Så er vi jo ikke meget for at skrive det - men i udgaven, som udkommer i dag, ja der får du en artikel, hvor vi har set nærmere på hvad du skal huske når båden skal på land. Der findes faktisk ting på tjeklisten, som overrasker en del sejlere - ved du f.eks. om det er tilladt (ved lov, red.) om båden må stå på land, med benzin om bord?

De nævnte artikler er jo kun et par af mange - papir er til fordybelse, mens online er genial til et lille smugkig. Få en ide om hvad du kan opleve af inspirerende artikler i BÅD 572, til dig som sejler.

Udpluk af artikler i BÅD 572:

Mød OL-sejlerne i eksklusive interviews, hvor de også fortæller om deres fremtidsplaner - vil de mon deltage i OL 2024 ...

Finn_på_pension

Mobil app-navigation som supplement til det fysiske søkort

Vindskift


Vigtig tjekliste når båden skal gøres vinterklar og sættes på land

Mad om bord

Her er de nominerede i European Yacht of the Year. Vinderne offentliggøres 22. januar 2022

ib kunøe

Spændende duel på to motorløsninger til 735 VI - hvilken skal man vælge, påhængs- eller indenbordsmotoren?
ORCA_nydreng_iklassen

Nimbus 30 egner sig godt til nye sejlere - en velsejlende familiebåd

batterilader

Trine og Søren, 3 børn og hund flyttede fra familiens bolig til båden Mamba 35. Læs om arbejdet med at klargøre S/Y Mission Impossible for at udleve drømmen om en 2-års sejllads

speedbådskongen

 
Maserati på vand har en hastighed på over 200 km/t.

gds coelan

HUSK:

Køb adgang eller abonnement 

Ønsker du at købe en enkelt udgave kan dette lade sig gøre her på sitet, men endnu nemmere – og billigere, så køb en måneds adgang.

Du får adgang til alle låste artikler samt udgaver af magasinet tilbage fra 2015 - i vores nye PLUS sektion på nettet, inklusiv den nye udgave 572 - og måske vigtigst af alt, du kan stoppe, når det passer dig.

For kun 39 kr. om måneden - det er mindre end en stor fadøl på den lokale cafe ;-) - ja, der får du som online-abonnent adgang til hele arkivet med over 750 artikler, bådtests m.v. og udgaver af magasinet helt tilbage fra 2015.

Køb nu, og få straks adgang - også til omtalte magasin BÅD 572 - KLIK HER