fbpx

Vandfestival vender tilbage næste år

Inkluder i Newsletter: Ja
Den nystartede VANDFESTIVAL, der blev afviklet sidst i juli måned, kunne efter de to dages mange forskellige arrangementer glædeligt erfare, at den blev en stor succes. Med et flot billetsalg og en lang række udsolgte aktiviteter, havde både de aktive deltagere og lokale aktører en fest i det danske sommerland. Det skriver arrangørerne i en mail til pressen. 


Tak for i år
Festivalen, der præsenterede et alsidigt program med tilbud til både store og små, øvede og uøvede, samlede på en masse spots langs hele Syddjurs’ 159 kilometer kystlinje familier, venner og alt derimellem til både udfordrende, sjove og anderledes oplevelser. Fælles for Vandfestivalens aktiviteter var, at de alle havde fokus på det blå friluftsliv og livet omkring kysten. Aktiviteterne bød blandt andet på sejlture i Ebeltoft Vig, linoleumssnit og vandresange, windsurf og SUP Yoga, muligheden for at opleve livet på det lave vand, naturstjerneløb og solopgangsture i havkajak. Blot for at nævne et udpluk. Festivalens aktive dage blev afrundet på Karpenhøj Naturcenter med et aftenprogram bestående af bålmad, fællesspisning og koncerter med lokale bands.

Vandfestival 2022
Næste års festival bliver udvidet med en ekstra dag, så der over tre dage vil være endnu bedre mulighed for at være med, når der igen rettes fokus på det våde friluftsliv og naturoplevelser i Syddjurs. Når Vandfestival 2022 løber af stablen næste sommer, bliver det også muligt at overnatte på Karpenhøj (samlingsstedet for festivalen, red.) i eget medbragt telt eller glamping. 


VANDFESTIVAL 2021 from Karpenhøj on Vimeo.

Vandfestival er arrangeret af: Karpenhøj Naturcenter – Et centrum for natur- og friluftsformidling i Nationalpark Mols Bjerge. Hovedbidragsyder er Syddjurs Kommune og Nationalpark Mols Bjerge. Samarbejdspartnere i 2021 var Swann Pro Motion, Havhaven Ebeltoft Vig, Aros Adventure, SUP Ebeltoft, Havmøllen, SNIT, Mols Sport, Svartlöga, IF Mols og Ebeltoft Svømmeklub

Se mere på:https://www.vandfestival.dk