North Sails styrker salgsteamet med yderst kompetent sejler

Ny sælger skal styrke North Sails position på det danske marked.

Mikkel Røssberg indgår således pr. 1. oktober 2021 i salgsteamet i Herlev, hvor han skal være med til at sikre North’s position i cruising- og kapsejladssegmentet i Danmark, så sejlloftet får et endnu stærkere team og dermed sikrer den høje standard.

“Vores nye sælger får en nøglerolle i at styrke North Sails tilstedeværelse i sejlermiljøet. Mikkel vil arbejde for at højne vores serviceniveau og give vores kunder den absolut bedste vejledning, uanset om der er tale om sejl til tursejlads, kapsejlads eller på det højeste Grand Prix niveau.” udtaler salgschef Jesper Feldt.

Mikkel Røssberg kommer med et imponerende CV som inkluderer flere Americas Cup deltagelser, og mere end 20 år som professionel sejler på højeste niveau. Det er en meget kompetent sejler, som North Sails får om bord.

“Mikkel Røssberg er i den absolutte elite inden for sejlsport, og han har gang på gang vist, at han kan være med til at udvikle et sejlerhold til succes, senest med VM Guld til ”Halbtrocken sailing team” ved Alexela ORC World Championship 2021. Det er en stor gevinst for North Sails at få Mikkel med på holdet,” slutter salgschef Jesper Feldt.