fbpx

Lørdag fejrer Frederikssund Sejlklub jubilæum

Inkluder i Newsletter: Ja

Der bliver masser af liv og aktiviteter til lands, til vands og i luften på Kalveøen, når Frederikssund Sejlklub fejrer sit 100-års jubilæum lørdag den 21. august.

Det sker med åbent hus klokken 10-16 i Frederikssund Lystbådehavn og klubhus – og ikke mindst på vandet, hvor gæster kan prøve en tur i en sejl- eller motorbåd. Klubben vil blandt andet fremvise sin J70 sejlbåd, der blev erhvervet for fondsmidler fra Nordea Fonden, og som udlånes til klubbens medlemmer.

På jubilæumsdagen kan gæster også komme om bord i andre både, lige som juniorsejlerne giver opvisning i sejlads med flere bådtyper i havnen. De sejler blandt andet Zoom-joller, Laser-joller, Hobie cat og optimistjoller, og sidstnævnte kan børn få lov til at prøve at sejle i.

En af Forsvarets redningshelikoptere kommer forbi og giver en opvisning ud over vandet, og Frederiksborg Brand & Redning vil demonstrere en opsamling af mand-over-bord i havnen.

Sejlklubben passerede den runde dag den 12. juli i år, men festen er altså rykket til den 21. august. I havnen vil der være jazzmusik og salg af kaffe, kage, pølser, øl, vand og sweatshirts.

Sejlere, der har signalflag, opfordres af klubben til på festdagen at sætte flagene på deres både.
Kilde: Sn.dk


Galleri









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *