fbpx

Rindom modtager årets DanBoat pris på Copenhagen Boat Show i Ishøj Havn

Inkluder i Newsletter: Ja

Siden OL, som jo kun sluttede for lige godt en uge siden, er det gået slag-i-slag med at hylde OL guldvinderen Anne-Marie Rindom. I disse dage boltrer hun sig på vandet ud for Aarhus, hvor hun er en del af det danske Team Rockwool, som deltager i SailGP kommende weekend.

Rindom har været fejret her og der - lige fra i Københavns Lufthavn, på taget af Eksperimentariet, hvor DR bød OL deltagerne velkommen hjem - og HKH Kronprins Frederik hilste på, til hendes hjemstavn Horsens, hvor flere tusinde lokale havde samlet sig i sidste uge, for at hylde deres OL-idol. I dag står den på hyldest i Aarhus - jublen vil ingen ende tage, og heldigvis for det.

Copenhagen Boat Show
Således bliver Rindom nød til at holde gejsten oppe lidt endnu - hvilket nok ikke er svært, for i weekenden fra den 3. - 5. september afvikles årets flydende bådudstilling i Ishøj, og her får du endnu en gang mulighed for at møde den mega seje Laser Radial sejler, når brancheforeningen DanBoat overrækker hende DanBoat prisen 2021.

Lørdag den 4. september vil Anne-Marie Rindom således få overrakt DanBoat prisen som lyder på hele 25.000 kroner.

Tidligere har familien Beha, Dansk Søredningsselskab, samt Tunølejren modtaget prisen, som deles ud til personer eller foreninger der gør noget ekstraordinært for sejlsporten herhjemme.

Det kan vi vist godt skrive under på Rindom har gjort.
Seneste nyheder

Kapsejlads

Harboe Cup: Et fantastisk sensommerstævne

Kapsejlads

Knarr DM: Rent 'North Sails' podie

Kort nyt

Redningsbåd pensioneres uden afløser: Frygter det kan koste liv

Kapsejlads

X Stars vinder X-Yachts Star meeting

World Match Racing Tour

WWMRT: Svensk dominans - 'Wings' tager dobbeltsejr Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: De tre danske teams videre til ’semi’…

Udvalgte artikler *