Mød langturssejlerne i Ebeltoft Havn

Om ikke længe afholder Foreningen til Langturssejlernes Fremme (FTLF, red.) sit 35 år jubilæum. Det vil blive fejret med forskellige åbne arrangementer i Ebeltoft Havn den 4. september.

Du kan se frem til en livlig dag i havnen sammen med langturssejlere, der fremviser deres både og deler ud af erfaringer. Desuden kommer Sejl Sikkert-ambassadørerne og fortæller om redningsudstyr.

Programmet lyder:
Kl. 10.00
Sejl Sikkert-ambassadørerne laver demonstration af redningsudstyr i havnebassinet. Herefter vil der være demonstration af en redningsflåde, så børn kan prøve at kravle op i den. Husk gerne våddragt og redningsvest. Sejl Sikkert ambassadørerne tilbyder også at tjekke redningsveste og andet sikkerhedsudstyr.

Kl. 10.30
Hoppeborg for børnene

Kl. 15.30-16.45
”Tour de langtursbåd” - tag på besøg i de forskellige både, og se hvordan forskellige typer langtursbåde er indrettet og fungerer under lange sejladser. Bådene vil være markeret med skilte på vanterne. Forud herfor vil skippere præsenterer deres både i teltet umiddelbart efter foredraget. Herefter er I velkomne om bord.

Dagen afsluttes med fest, god mad, taler og musik om aftenen, som dog er forbeholdt medlemmer af foreningen.

Det oprindelige jubilæumsår var egentlig 2020, men af samme grund som alle andre aflysninger, så fik Corona udskudt det et år.

Arrangementet finder sted:
4. september 2021
Havnevej 15
8400 Ebeltoft
Kl. 10-17
www.ftlf.dk

både i havn ftlf