fbpx

De to RIBs fra Rungsted Havn er fundet + meget mere...

Related Articles: OPDATERET: To helt nye RIBs stjålet fra Rungsted Havn

Det her er dælme dagens solstråle historie, som kræver den helt store BREAKING NEWS...

Onsdag aften lykkedes det at finde de to RIBs som tirsdag blev stjålet fra Rungsted Havn. Tirsdag morgen var begge både blevet set i høj fart ved Sluseholmen, og den helt store efterlysninge gik i gang. Historien her fra Bådmagasinet samt andre mediesider blev delt flittigt - der blev lagt tryk på den private 'efterforskning'. Flere sejlere bød ind med informationer, og onsdag aften dukkede der pludselig et foto op, af noget der kunne ligne de savnede RIBs. 

Motornavnet var allerede sprøjtet over med sort maling, og tyvene har også haft fuel med, da der intet var om bord, da bådene forsvandt fra Rungsted Havn - Det må uden tvivl være en organiseret banden, som heldgivis ikke lykkedes med deres ugerninger...! 

Stort lager
Og det bedste af alt, det var ikke kun de to nye RIBs som blev fundet, men også andre typer RIBs sant et større lager af påhænsmotorer, alt sammen gjort klar til afhentning!

De to RIBs tilhører Kongelig Dansk Yachtclub, og de bringer denne meddelelse efter fundet:

Det har simpelthen været nogle vilde døgn for os alle i KDY, og vi er helt overvældede over den fantastiske opbakning vi har fået fra alle jer, til at finde vores to ribs, der nu er hjemme igen hvor de hører til.

På under to døgn blev vores opslag delt knap 2700 gange, og takket være jer der delte, nåede det ud til 187.963 personer. Resultatet var en masse tips fra observante personer, om ‘mistænkligt’ opbevarede gummibåde, gummibåde der lignede vores mv. - og vi fulgte op på hvert et tip.

Her til aften (onsdag, red.) skete det så - endnu en gang fulgte vi op på et tip om en gummibåd der lignede vores - og så var der var bingo!! Efter yderligere søgen i området, fandt vi også den anden gummibåd, og vi kunne slet ikke forstå vores held, og al den hjælp vi havde fået undervejs.

Med begge både hjemme igen, vil vi gerne benytte chancen til, at sige et uendeligt stort tak for al den opbakning og hjælp vi har fået - uden jeres hjælp er vi slet ikke sikker på at det var lykkes. Det betyder ufattelig meget for os som forening, og I vores forsatte arbejde med at lære nye generationer glæden ved sejlsport, at vores både nu er hjemme igen.
TUSIND TAK!!!Kapsejlads

De danske E-jolle sejlerne henter endnu flere medaljer

Kapsejlads

Stærkt felt klar til at dyste om DM-titlen

Kort nyt

A-Cat: "Det må I ikke - stooop nuu"...

Sejlsportsliga

Hvad sejlsport og ligasejlads dog ikke kan føre til...?

★ Artikel

★ Omsider den rette rig

Bådudstillinger

Om mindre end 14 dage går det løs...

Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?