fbpx

De to RIBs fra Rungsted Havn er fundet + meget mere...

Related Articles: OPDATERET: To helt nye RIBs stjålet fra Rungsted Havn
Inkluder i Newsletter: Ja

Det her er dælme dagens solstråle historie, som kræver den helt store BREAKING NEWS...

Onsdag aften lykkedes det at finde de to RIBs som tirsdag blev stjålet fra Rungsted Havn. Tirsdag morgen var begge både blevet set i høj fart ved Sluseholmen, og den helt store efterlysninge gik i gang. Historien her fra Bådmagasinet samt andre mediesider blev delt flittigt - der blev lagt tryk på den private 'efterforskning'. Flere sejlere bød ind med informationer, og onsdag aften dukkede der pludselig et foto op, af noget der kunne ligne de savnede RIBs. 

Motornavnet var allerede sprøjtet over med sort maling, og tyvene har også haft fuel med, da der intet var om bord, da bådene forsvandt fra Rungsted Havn - Det må uden tvivl være en organiseret banden, som heldgivis ikke lykkedes med deres ugerninger...! 

Stort lager
Og det bedste af alt, det var ikke kun de to nye RIBs som blev fundet, men også andre typer RIBs sant et større lager af påhænsmotorer, alt sammen gjort klar til afhentning!

De to RIBs tilhører Kongelig Dansk Yachtclub, og de bringer denne meddelelse efter fundet:

Det har simpelthen været nogle vilde døgn for os alle i KDY, og vi er helt overvældede over den fantastiske opbakning vi har fået fra alle jer, til at finde vores to ribs, der nu er hjemme igen hvor de hører til.

På under to døgn blev vores opslag delt knap 2700 gange, og takket være jer der delte, nåede det ud til 187.963 personer. Resultatet var en masse tips fra observante personer, om ‘mistænkligt’ opbevarede gummibåde, gummibåde der lignede vores mv. - og vi fulgte op på hvert et tip.

Her til aften (onsdag, red.) skete det så - endnu en gang fulgte vi op på et tip om en gummibåd der lignede vores - og så var der var bingo!! Efter yderligere søgen i området, fandt vi også den anden gummibåd, og vi kunne slet ikke forstå vores held, og al den hjælp vi havde fået undervejs.

Med begge både hjemme igen, vil vi gerne benytte chancen til, at sige et uendeligt stort tak for al den opbakning og hjælp vi har fået - uden jeres hjælp er vi slet ikke sikker på at det var lykkes. Det betyder ufattelig meget for os som forening, og I vores forsatte arbejde med at lære nye generationer glæden ved sejlsport, at vores både nu er hjemme igen.
TUSIND TAK!!!








Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *