fbpx

Sponsor fornyr sin støtte til ungdomssejlads

Inkluder i Newsletter: Ja

For sjette år i træk bekræfter den australske sejludstyrs-producent Zhik at sponsorere den internationale 29er Class, som er for unge sejler mellem 13 og 23 år.

Det er godt nyt for de ca. 30-40 aktive besætninger i 29er, vi har i Danmark. Hvert år sejles der ranglistestævner i Dansk Sejlunions TORM Grand Prix serie, hvor stævnerne er fordelt på tværs af landet. Herudover sejles der lokale stævner, Ungdoms-DM og DM, og der er tradition for, at de danske sejlere også deltager i den Eurocup, som afholdes af den internationale 29er-klasse.

Zhik har netop bekræftet deres sponsorat af den Internationale 29er-klasse sammen med titelsponsorat af Zhik 29er World og Zhik 29er European Championship for sjette år i træk.

Jollesejlads har altid været grundlæggende for Zhiks støtte til ungdomssejlads og de unge talenter, så rigtig mange unge får støtte i de tidlige sejlerår og ikke mindst adgang til det bedste, tekniske sejludstyr.

Zhik nævner i en pressemeddelelse nogle af de bedste sejlere i verden, som er blevet Zhik Team - sejlere som Molly Meech og Alex Maloney, NZL Sailing Teams 49er FX -sølvmedaljevinder, Blair Tuke dobbelt 49er-verdensmester og Will Ryan, Australian Sailing Teams 470 sølvmedaljevinder.

- Vores partnerskab med Zhik er vigtigt for 29er-klassen og vores mesterskaber. Det betyder, at vi kan afvikle ekstremt professionelle arrangementer og tilbyde fremragende præmier, der anerkender sejlernes præstationer i alle kategorier, samt understøtter de unge, ofte mindrebemidlede atleter med eksklusive tilbud på præstationstøj på topniveau, forklarer Joan Mollerus, formand for International 29er -klassen.

Piet Poelmann, Zhiks administrerende direktør tilføjer: - Vi er begejstrede for at fortsætte vores partnerskab med 29er-klassen. Det er inspirerende for os at have muligheden for at støtte så mange fremtidige mestre og holde fast i kontakten til ungdomssejlerne. Deres omfattende, hårde træning og kapsejladserne giver os den nødvendige feedback, der ler med til at udvikle beklædningsdesignet i vores omfattende sortiment af præstationstøj til ungdomssejlere.

Ud over Zhiks støtte til ungdomssejlads er producenten også udpeget som officiel leverandør til det australske olympiske hold her til OL i Tokyo 2021.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *