fbpx

Vildsundbroen er igen åben for sejlere

Der lød et brag ved Vildsundbroen, da broklap faldt ned i går lørdag. Uheldet betød, at ingen både kunne sejle under broen resten af dagen, men ifølge brovagt Michael Krogsgaard, så er broen igen åbnet for sejlerne her til morgen, hvor de første både allerede har passeret.

Uheldet med broklappen indtraf lørdag eftermiddag, da en båd netop var kommet igennem. Men da broklappen skulle ned igen, gik det galt.

- Da den er halvvejs nede, går den i frit fald. Den falder ned og lander på pillen ovre på Mors-siden. Den rammer så hårdt, at man i Vildsund kan høre, at det giver et højt brag, berettede brovagtsafløser Tage Mailund til TV-Midtjylland.

Der gik dog kun tyve minutter, før biltrafikken kunne genoptages over broen. Derimod måtte sejlerne vente på, at broen blev tjekket igennem og fejlen fundet af sikkerhedsmæssige årsager. Det skete sidst på dagen lørdag.

- Den automatiske ”bremse” havde sat ud, men da broen har to af dem, som man anvender skiftevist – er den anden automatiske bremse nu kommet i drift i stedet. Derudover har vi fået genetableret den manuelle bremse, som nærmest ligner en stor fodpedal, så vi har den i reserve, siger Michael Krogsgaard, der har vagten i dag søndag.
Kapsejlads

De danske E-jolle sejlerne henter endnu flere medaljer

Kapsejlads

Stærkt felt klar til at dyste om DM-titlen

Kort nyt

A-Cat: "Det må I ikke - stooop nuu"...

Sejlsportsliga

Hvad sejlsport og ligasejlads dog ikke kan føre til...?

★ Artikel

★ Omsider den rette rig

Bådudstillinger

Om mindre end 14 dage går det løs...

Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?