fbpx

Tre personer reddet af Molslinjens hurtigfærge

Inkluder i Newsletter: Ja

Tirsdag aften kæntrede en jolle ud for Samsø. Tre personer lå i vandet i en time, før de blev reddet op.

- Hvis nogen er til nød til havs, så bliver de skibe nærmest stedet kaldt dertil for at hjælpe med redningen, fortæller Jesper Maack, der er kommunikationschef for Molslinjen til TV2 Østjylland.

Færgen var på vej fra Sjællands Odde mod Aarhus, da den modtog nødopkaldet og blev omdirigeret til stedet, hvor jollen var kæntret. Passagerne fik besked om, at skibet skulle hjælpe med at bjærge tre personer, som lå i vandet.

Da man når frem efter 20 minutter, sætter mandskabet fra Molslinjen en gummibåd i vandet, så de tre personer kan samles op og komme om bord på færgen. De tre personer er alle stærkt underafkølede, og over højttalerne på færgen efterlyser man en læge.

- Når der er 1000 passagerer om bord er der også næsten altid en læge og det var der også i dag, forklarer Jesper Maack til TV2 Østjylland.

Lidt efter ankommer en redningshelikopter med en læge om bord, som bliver enig med lægen på færgen om, at de tre forkomne sejlere har bedst af at blive liggende lunt om bord på Molslinjen, indtil færgen er i havn i Aarhus.

Færgen ankommer til Aarhus Havn ca. 19.45, og ambulance og politi holder klar. De reddede personer bliver kørt til Skejby Sygehus for at blive behandlet for deres nedkølede tilstand.
Kilde: TV2 Østjylland.




Seneste nyheder

Endnu mere hæder til det Maritimt Center

Barselsvikaren - nu med fast job

KDY Sharks på podiet i Portugal






Kort nyt

Endnu mere hæder til det Maritimt Center

★ Artikel

★ Er CE-mærkning din garanti for sikkerhed?

SailGP

Barselsvikaren - nu med fast job

Kort nyt

KDY Sharks på podiet i Portugal

Kort nyt

Museet for Søfart står til at miste millioner af kroner

Kort nyt

Træk en kajak i automaten på Rørvig Havn

Kort nyt

Sejlsportens store succes: Kvinderne stormer frem

Kapsejlads

Rindom topper verdensranglisten





Udvalgte artikler *