Club Swan 125 født til nye rekorder - se video

Nautors Swan har meddelt færdiggørelsen af ​​deres flagskibsbåd, ClubSwan 125 Skorpios, efter hendes tekniske lancering i maj. Den 42,62 meter lange yacht er en højtydende maxi-sejlbåd og er det første skrog i den nye racerserie fra ClubSwan, der er blevet bygget i Pietarsaari, Finland.

Hos Nautor's Swan er vi meget stolte af at have afsluttet opførelsen af ​​ClubSwan 125. Dette bliver en milepæl i sejladshistorien. Vi er taknemlige over for ejeren for at have betroet Nautor at bygge denne båd og dele med os de samme værdier, som vi har af innovation, teknologi, kvalitet og pålidelighed, udtaler Leonardo Ferragamo, Nautor Group President.

Den imponerende båd er bygget i kulfiber og Nomes og Corecell kerner i en sandwich-konstruktion. Den fremstår i en sort bundfarve med en malet ”skorpion” i en stærk gul farve, der slynger sig henover sejl såvel som skrog. En avanceret sejler med en Marine Diesel Sweden VGT 500 installeret.

Båden er udviklet til at være en succes inden for offshore racing og har til hensigt at slå alle monohull-rekorder rundt om i verden, sagde Enrico Chieffi, Nautor Group Vice President og CS125 Project Leader, der talte fra bådens dæk under den officielle lancering. Den får debut til Rolex Fastnet Race den 8. august i år.

Et unik roterende C-foil med en asymmetrisk profil er blevet udviklet til at give båden et vertikalt løft og reducere vandmodstanden, når den skærer gennem bølgerne. Desuden har den dobbelt ror-system og mange avancerede detaljer i designet, der er udført af Juan Kouyoumdjian.

CLUBSWAN 125

LOA 42.620 m

LWL 36.605 m

Bredde 8.75 m

Dybde 7,4 m

Vægt 58 820 kgKapsejlads

ILCA VM: AP oppe hele første dag

★ Test af sejlbåde

★ Test af Scandi 42: Moderne old fashion dækssalon cruiser

America's Cup

Alinghi's back - Bertarelli smider checken...

World Sailing

Kim Andersen: Anke mod frifindelse afvist

Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Udvalgte artikler *


Produktnyt