fbpx

Club Swan 125 født til nye rekorder - se video

Nautors Swan har meddelt færdiggørelsen af ​​deres flagskibsbåd, ClubSwan 125 Skorpios, efter hendes tekniske lancering i maj. Den 42,62 meter lange yacht er en højtydende maxi-sejlbåd og er det første skrog i den nye racerserie fra ClubSwan, der er blevet bygget i Pietarsaari, Finland.

Hos Nautor's Swan er vi meget stolte af at have afsluttet opførelsen af ​​ClubSwan 125. Dette bliver en milepæl i sejladshistorien. Vi er taknemlige over for ejeren for at have betroet Nautor at bygge denne båd og dele med os de samme værdier, som vi har af innovation, teknologi, kvalitet og pålidelighed, udtaler Leonardo Ferragamo, Nautor Group President.

Den imponerende båd er bygget i kulfiber og Nomes og Corecell kerner i en sandwich-konstruktion. Den fremstår i en sort bundfarve med en malet ”skorpion” i en stærk gul farve, der slynger sig henover sejl såvel som skrog. En avanceret sejler med en Marine Diesel Sweden VGT 500 installeret.

Båden er udviklet til at være en succes inden for offshore racing og har til hensigt at slå alle monohull-rekorder rundt om i verden, sagde Enrico Chieffi, Nautor Group Vice President og CS125 Project Leader, der talte fra bådens dæk under den officielle lancering. Den får debut til Rolex Fastnet Race den 8. august i år.

Et unik roterende C-foil med en asymmetrisk profil er blevet udviklet til at give båden et vertikalt løft og reducere vandmodstanden, når den skærer gennem bølgerne. Desuden har den dobbelt ror-system og mange avancerede detaljer i designet, der er udført af Juan Kouyoumdjian.

CLUBSWAN 125

LOA 42.620 m

LWL 36.605 m

Bredde 8.75 m

Dybde 7,4 m

Vægt 58 820 kg
Kort nyt

Danmarkshistorie: I mål efter 54 dage - en vild tur!

★ Artikel

★ Både for enhver: Fem populære valg som førstebåd

World Match Racing Tour

Match Race: Jeppe Borch topper verdensranglisten - klar til...

World Match Racing Tour

KDY vil være verdens bedste Match Race klub - igen...

Kapsejlads

H-båds liga: Høj Jensen sætter barren højt

Kort nyt

IQ-Foil: Dansk U21 europamester

SailGP

Spænd hjelmen - 20 minutters action fra Bermuda

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?