fbpx

12mR trak tv-opmærksomhed i Kerteminde

Seks af de smukke 12mR både havde sidste weekend sat hinanden i stævne i Kerteminde, og det trak opmærksomhed på Fyn.

Udover, et par af bådene deltog ved den lokale aftenmatch - med lokale gaster om bord, så var TV2 Fyn også forbi, og det kunne trække et flot indslag i nyhederne.

VM forberedelse
Tidligere på sommeren havde 12mR-flåden været forbi til deres traditionelle Dyvig-stævne, og herefter gik turen til Kerteminde, hvor de lokale tog rigtig flot imod.

Det hele handler om forberedelse til VM i Helsinki, som alle skal op og deltage i, et stævne hvor arrangørerne forventer over 10 både.

Og netop med fokus på forberelsen til VM, så valgte man i Kerteminde at gennemføre deres specielle startprocedure, hvor bådene på en måde starter hele to gange inden de bliver sendt 'rigtigt' af sted i tredje start. Startproceduren er uvurderlig i 12mR sammenhæng, og ligesom i anden kapsejlads, så er en god start, den halve sejr.

De lokale tog sig virkelig godt af de store besætninger på 12mR bådene. Udover alt spillede på vandet, så blev de vartet op på molen i Kerteminde, hvor der blev serveret molepils og gril-jøller til sejlerne, og så forlyder det fra en kilde tæt på Bådmagaskinet, at Den Røde Pimpernel skulle være genåbnet.

Link til VM i Helsinki her

Se TV2 indslag her: (eksternt link, red.)